Norrlands bfirst camp tylösand - halmstad

Tylösand – Halmstad

Kungsvägen 3, 302 70 Halmstad

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

Ett ögonblicks promenad från Sveriges vackraste strand ligger vår camping i Tylösand! First Camp Tylösand – Halmstad är badparadiset med den sju kilometer långa sandstranden, som kan skryta om att blivit omröstad till Sveriges bästa i en läsaromröstning i Aftonbladet. Tylösand är även numera öppet året om!

 

Inte nog med att stranden är perfekt för snäckplockning och flipflop-moments, här finns mängder med tillfällen till fritidsaktiviteter, utflykter och nöjesliv. För den kräsne golfaren väntar två 18-hålsbanor i området, förutsättningarna för vindsurfing är de bästa tänkbara och nöjeslivet i Halmstad bjuder på utflykter och nattliv för alla smaker. På campingområdet leker barnen med sina nyfunna vänner och de vuxna äter något gott vid campingens bistro.

 

I moderna stugor och på campingtomter, i husbil, husvagn eller tält, bor du nära stranden och känner havsbrisen precis utanför dörren. Och du, skulle det vara fullbokat dina önskade datum kan du alltid kolla in granndestinationen First Camp Karlstorp – Halmstad som endast ligger en kort promenad från såväl stranden som destinationen Tylösand – Halmstad.

 

Välkommen till västkustens sommarparadis!


Vi erbjuder

Frukostpåse
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Äventyrsgolf
Barnklubb
Boule
Cykelleder
Cykeluthyrning
Lekplats
Strand och bad
Trampbil
Träningsprogram
Underhållning

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick tillsammans med nyckeln till stuga/eluttag. Vid utfart öppnas bommen automatiskt.

 

Bussförbindelser
Linje 1 stannar utanför campingen. Tidtabell finns i receptionen och på hlt.se.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvätt-maskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Det finns möjlighet att tömma latrinbehållare i samtliga servicehus, för fasta tankar finns station vid nedre del av fotbollsplanen.

 

WIFI
WIFI finns i begränsad utsträckning inne på campingområdet.

 

Åldersgräns
Under midsommarhelgen 21-23/6 samt under vecka 28–31 2024 måste alla i sällskapet ha fyllt 25 år för att kunna boka och bo hos oss. Utöver denna vecka behöver alla gäster vara 18 år fyllda eller i målsmans sällskap. Giltig legitimation ska kunna uppvisas vid förfrågan.

 

Öppettider
First Camp Tylösand – Halmstad har numera öppet året om för både camping och stugor.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0022:00

I närheten av Tylösand - Halmstad

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.