Bastad Torekov camping
Bastad Torekov område
Bastad Torekov camping

Torekov – Båstad

Flymossavägen 5, 26976 Torekov

Upplevelser direkt vid havet på Bjärehalvön

Vår camping i Torekov ligger precis nere vid Kattegatt i en av Sveriges populäraste sommarorter. Här är det lätt att förstå varför mysiga Torekov är så attraktivt med sina kullergator, rika kulturliv och sevärdheter.

 

På First Camp Torekov – Båstad bor ni i mysiga stugor eller på campingtomt i husbil, husvagn eller tält med havsnära läge. Efter ett bad i havet passar barnen på att leka med sina nyfunna vänner på campingen. Barnen hoppar och leker medan de vuxna avnjuter en lugn stund på bistrons terrass. Här finns äventyrsgolf och andra roliga hyraktiviteter i receptionen.

 

Torekov är inte den enda mysiga sommarorten att besöka när du hos oss. I närheten ligger också Båstad med ett rikt utbud av restauranger och kultur. Här arrangeras även populära tennisveckorna, Swedish Open. Norrvikens trädgårdar, Birgit Nilsson-museet och naturreservatet Hallands Väderö är andra populära utflyktsmål i närheten.

 

Välkommen!


Vi erbjuder

Frukostpåse
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Äventyrsgolf
Barnklubb
Beachvolley
Cykeluthyrning
Hoppkudde
Lekplats
Segway miniPRO
Strand och bad
Trampbil
Träningsprogram
Underhållning
Vandringsleder

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Busshållsplats finns precis intill campingen. Fråga i receptionen för aktuell tidtabell.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvättmaskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Finns i samtliga servicehus. Vänligen se campingkartan. Gråvatten och påfyllning av färskvatten finns vid receptionen.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området och är förstärkt i receptionen, servicehusen samt bistron. Vänligen observera att WIFI kan vara långsammare under högsäsong.

 

Öppettider
First Camp Torekov – Båstad har öppet året om. Övriga enheter som bistro och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

1 mars21 mars
måndagfredag08:0017:00
lördagsöndagObemannat

I närheten av Torekov - Båstad

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.