torekov båstad campingplats
Bastad Torekov camping
Bastad Torekov camping
first camp torekov båstad

Campa på Torekov

På First Camp Torekov – Båstad kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 3 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

När du bokar boende på vår camping i Båstad så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt i Torekov

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. Observera att laddning av elbilar inte är tillåtet från stolparna på platsen

Gläntan - Campingtomt med el - Max 7m

Gläntan ligger i mitten av campingen och består av lummig skog och mysiga stigar. Tomterna har 10 amp och är följsamt placerade utefter skogen vilket skapar en fantastisk känsla av naturcamping. Nära till servicehus och lekplats. Gläntan är perfekt för dig med husdjur!

Höjden - Campingtomt med el - Max 10m

Höjden ligger i mitten av campingen och består av lummig skog och mysiga stigar. Tomterna har 10 amp och ligger följsamt placerade utefter skogen vilket skapar en fantastisk känsla av naturcamping. Nära till servicehus och lekplats. Höjden är perfekt för dig med husdjur!

Höjden - Campingtomt med el - 8m

Höjden ligger i mitten av campingen och består av lummig skog och mysiga stigar. Tomterna har 10 amp och ligger följsamt placerade utefter skogen vilket skapar en fantastisk känsla av naturcamping. Nära till servicehus och lekplats. Höjden är perfekt för dig med husdjur!

Lugnet - Campingtomt med el och VA - Max 8m

Lugnet är ett mysigt område med en mix av lummig skog och öppna tomter. Tomterna har 10 amp och här har ni nära till servicehus, lekplats och boulebana. Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till tomten.

Skogen - Campingtomt med el - Max 7m

Området Skogen ligger i mitten av campingen och består av lummig skog och mysiga stigar. Här har tomterna 10 amp och ligger följsamt placerade utefter skogen vilket skapar en fantastisk känsla av naturcamping. Nära till servicehus och lekplats. Perfekt för dig med husdjur!

Solnedgången - Campingtomt med el och VA - Max 7m

Solnedgången är ett av våra soligaste områden. Med utsikt över havet, nära till vår egen strandbrygga och härligt öppna tomter som vilka har 10 amp. På dessa tomter kan du njuta av en riktig solsemester! Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till tomten.

Strandpromenaden - Campingtomt med el - Max 9m

Med havsutsikt och vy mot hamnen och Hallands Väderö är Strandpromenadens tomter våra absolut lyxigaste. Tomterna har 10 amp och här kan du njuta av en underbar semester i äkta Torekov-anda!

Strandskogen - Campingtomt med el - 10m

Området Strandskogen består av lummig skog och mysiga stigar. Tomterna h ligger följsamt placerade utefter skogen vilket skapar en fantastisk känsla av naturcamping. Nära till servicehus och lekplats. Strandskogen är perfekt för dig med husdjur!

Strandskogen - Campingtomt med el - Max 7m

Området Strandskogen består av lummig skog och mysiga stigar. Tomterna ligger följsamt placerade utefter skogen vilket skapar en fantastisk känsla av naturcamping. Nära till servicehus och lekplats. Strandskogen är perfekt för dig med husdjur!

Ängen - Campingtomt med el och VA - Max 7m

Ängen består av lummig skog och härliga gräsytor. Här finns både små och stora tomter som passar allt från det lilla tältet till det lite större, även husbilar står perfekt här. Ett mycket trevligt område med närhet till både servicehus och lekplats.


Husbil

Campar du med husbil är du välkommen att stå på våra campingtomter med el. Vi har också nya fina ställplatser med el precis vid infarten till området.


Tält

Våra tältplatser med el ligger i mitten av campingen och består av lummig skog och mysiga stigar. Våra tältplatser utan el ligger på härliga gräsytor och här finns både små och stora tomter som passar allt från det lilla tältet till det lite större.

Sjön - Tältomt utan el - 7 x 7m

Området Sjön består av lummig skog och härliga gräsytor. Här finns både små och stora tomter som passar allt från det lilla tältet till det lite större. Ett mycket trevligt område med närhet till både servicehus och lekplats


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!