Hyr husvagn - First Camp Hoppa till innehåll

Hisnande badäventyr direkt vid havet

5-stjärnig camping på Fyn

5-stjärnig camping på Fyn

Hyr husvagn på Bøsøre Strand

På Bøsøre Strand har vi ett antal moderna och trevliga husvagnar som ni kan hyra på plats. Här kan du helt enkelt testa på husvagnslivet innan ni har en egen!

Här finns plats för hela familjen, och tonvikten läggs på komfort och bekvämlighet. Hyr en husvagn på vår campingplats och få en riktigt bra utgångspunkt för att njuta av varandras sällskap och alla aktiviteter och upplevelser som finns på vår 5-stjärniga destination.

Husvagnarna är superexklusiva med våningssängar och toalett. Dessutom finns en köksdel med köksredskap, porslin och kaffebryggare. Det finns täcken och kuddar till stugans samtliga bäddar. I förtältet finns bord och stolar. Våra husvagnar har fyra sovplatser och en våningssäng.

Du är välkommen att ringa oss på +45 62 25 11 45 om du har frågor, precis som du också snabbt och enkelt kan boka online.

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Sommarlovstips för alla åldrar

Läs mer

Stugsemester i Sverige: våra 10 bästa tips

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer