Hyr husvagn - First Camp Hoppa till innehåll

Hisnande badäventyr direkt vid havet

5-stjärnig camping på Fyn

5-stjärnig camping på Fyn

Hyr husvagn på Bøsøre Strand

På Bøsøre Strand har vi ett antal moderna och trevliga husvagnar som ni kan hyra på plats. Här kan du helt enkelt testa på husvagnslivet innan ni har en egen!

Här finns plats för hela familjen, och tonvikten läggs på komfort och bekvämlighet. Hyr en husvagn på vår campingplats och få en riktigt bra utgångspunkt för att njuta av varandras sällskap och alla aktiviteter och upplevelser som finns på vår 5-stjärniga destination.

Husvagnarna är superexklusiva med våningssängar och toalett. Dessutom finns en köksdel med köksredskap, porslin och kaffebryggare. Det finns täcken och kuddar till stugans samtliga bäddar. I förtältet finns bord och stolar. Våra husvagnar har fyra sovplatser och en våningssäng.

Du är välkommen att ringa oss på +45 62 25 11 45 om du har frågor, precis som du också snabbt och enkelt kan boka online.

Bokningen för 2023 är öppen!

Äntligen kan du säkra nästa års campinglycka på just din favoritdestination, eller välj och vraka bland över 55 destinationer i Sverige och Danmark. Boka online och få 100kr rabatt. 2023 – här kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer