Konferens - Duse Udde Camping Hoppa till innehåll

Vacker natur med utsikt över Vänern

Vacker natur med utsikt över Vänern

Vacker natur med utsikt över Vänern

Vacker natur med utsikt över Vänern

Konferens

Planerar du konferens i Säffle? På Duse Udde – Säffle finns en trivsam och naturnära konferenslokal i lugn och vacker miljö. I närheten ligger dessutom restaurang Fyren där lunch och middag kan förbokas under sommaren. I lokalen finns kaffemaskin om ni vill brygga kaffe på plats, samt annan köksutrustning. Vår möteslokal är ett bra alternativ för dig som planerar en konferens, ett möte eller varför inte en kick-off? Här bor ni dessutom i natursköna och inspirerande miljöer, med närhet till flera roliga aktiviteter som kan stärka teamkänslan.

Boka konferens eller möte

För prisförfrågan, kontakta oss på mail: duseudde@firstcamp.se.

Utrustning & kapacitet

I konferenslokalen finns ett pentry och en bardisk att tillgå, samt kapprum med toaletter. Rullstolsramp finns på utsidan av huset. Parkering finns i närheten. Lokalens yta är på 88 kvm och här finns en takmonterad dataprojektor och duk. Lokalen är godkänd för upp till 80 personer och möbleringen är justerbar. Antal platser varierar beroende på möblering, meddela därför oss i din förfrågan hur många ni är samt hur ni önskar sitta.

Kapacitet: 80 pers
Bordsplacering: Justerbar
WiFi: Ja
Projektor: Ja, 1 st
HDMI/VGA-anslutning: Ja
Fjärrkontroll/clicker: Ja
Whiteboard/blädderblock: Ja, blädderblock finns
Mikrofon/högtalare: Nej

Pentryt får gärna användas under konferensen, här finns utrustning som kyl, spishäll, skåp, porslin, bestick, kaffebryggare och köksgeråd.

Vill få tips på fler konferensdestinationer runt om i Sverige och Danmark? Läs mer här.

Bo 3 nätter, betala för 2! ❄️

Njut av vintern med skidåkning, naturupplevelser och stugmys! Nu kan du bo 3 nätter i stuga eller hotell, men endast betala för 2. Erbjudandet gäller på ALLA svenska och danska destinationer. Se rabattkoden här!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer