Vattenpark - First Camp Hoppa till innehåll

Inomhus- och utomhusvattenpark

I vår vattenpark inomhus har vi värmt upp vattnet till 28 ° C och luften till 31 ° C, så sommaren är här varje dag oavsett årstid! Vår vattenpark en av de mest populära på Fyn. Vi är en av få campingplatser som har både inomhus- och utomhusvattenparker. Det finns bilder i flera storlekar och olika vattendjup: 30 cm, 70 cm och 127 cm. Det är också möjligt att hålla fira en födelsedag i vår vattenpark. Undvik besväret hemma och bjud in till en rolig upplevelse som de kommer att prata om länge efter. För ytterligare information ring oss på telefon: +45 64 82 62 06

Action för både stora och små

För de modiga finns det tre stora rutschkanor där du verkligen kan få fart innan du hamnar i den stora poolen med 127 cm djup. Det är också vid den stora poolen som du hittar en massagebänk där du kan lossa de spända musklerna. Dessutom finns en motströmskanal som kan utmana även den bästa simmaren. I vår utomhusvattenpark värms vattnet naturligtvis upp, så även om vädret inte är varmt kan du hoppa in. För de små finns en barnpool med ett djup av 30 cm, där det finns ett lekstorn med 4 mindre rutschkanor som slutar i den låga poolen. Runt poolen finns bord, bänkar och solstolar där du kan titta på barnen som leker i vattnet eller kanske läsa en bra bok.

Öppettider

4/7-31/8 Alla dagar 10.00-19.00 Fri entré för boende gäster. För icke-boende gäster kostar inträde 50kr. Vi förbehåller oss rätten att stänga badet tidigare vid dåligt väder och vid åska samt att stänga badet vid eventuella tekniska fel eller orsaker utöver vår kontroll, utan ersättning till campinggäster.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer