Vattenland - First Camp Hoppa till innehåll

Vacker natur i närheten av anläggningen

Vattenland med mycket roligt

Vattenparken inomhus bjuder på många roliga stunder för hela familjen.

Vår vattenpark är också öppen för utomstående gäster.

Priser:

Barn under 2 år: gratis
Barn och vuxna över 2 år: 50 DKK

  • Vuxen simning från 8 – 9 på helger.

Vattenparken består av tre pooler; Barnpoolen med ca. 34 grader varmt vatten, en 20 meter lång simbassäng och inte minst Bulbjerg-bassängen, inspirerad av den vackra Bulbjerg, som har en vattenrutschbana och en klättervägg, där man måste kämpa sig igenom det forsande ”havet” för att nå toppen.

Våra priser inkluderar fri tillgång till poolen/vattenparken. Av säkerhetsskäl förbehåller sig First Camp rätten att avvisa gäster vid ingången till vattenparken/poolen om detta bedöms vara oförsvarligt. Det är First Camps rätt att när som helst bedöma detta. Observera att öppettiderna kan variera.

Kan jag ta med ett barn av det andra könet i omklädningsrum ?

Vi får ofta frågan om det är okej att ta in en pojke i kvinnornas omklädningsrum – och vice versa, om det går att ta in en tjej i herrarnas omklädningsrum. Det är tillåtet även barnet är 6 år.

  • Barn som har fyllt 7 år har inte tillgång till omklädningsrum för det motsatta könet

Vi förbehåller oss rätten att stänga badet tidigare vid eventuella tekniska fel eller orsaker utanför vår kontroll, utan ersättning till campinggäster.

Bokningen för 2023 är öppen!

Äntligen kan du säkra nästa års campinglycka på just din favoritdestination, eller välj och vraka bland över 55 destinationer i Sverige och Danmark. Boka online och få 100kr rabatt. 2023 – här kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer