Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Aktiv semester i bästa skogsmiljö

Aktiv semester i bästa skogsmiljö

Aktiv semester i bästa skogsmiljö

Aktiv semester i bästa skogsmiljö

Aktiv semester i bästa skogsmiljö

Aktiv semester i bästa skogsmiljö

Aktiv semester i bästa skogsmiljö

Camping

På First Camp Hökensås – Tidaholm kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 stycken servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information

Destinationen är miljömärkt och har två servicebyggnader utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmöjligheter. Här finns dessutom möjlighet till avkoppling i bastu och eluppvärmt utomhusbadkar. Hundar är varmt välkomna och trivs alldeles utmärkt på campingen. Här finns såväl gles promenadvänlig barrskog som stora öppna ytor för träning och bus.

När du bokar boende på vår camping i Hökensås så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Är du intresserad av säsongsplats? Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

Campingtomt

Campingtomt

På campingen finns ett par olika campingtomter att välja på beroende på hur långt ditt ekipage är. Hitta rätt genom att kika på kartan. Campingområdet är relativt öppet och platt med ett par träd och buskar, men omringas av...

På campingen finns ett par olika campingtomter att välja på beroende på hur långt ditt ekipage är. Hitta rätt...

På campingen finns ett par olika campingtomter att välja på beroende på hur långt ditt ekipage är. Hitta rätt genom att kika på kartan. Campingområdet är relativt öppet och platt med ett par träd och buskar, men omringas av skogen och naturen vilket ger en trevlig känsla på området.

Campingtomt med el - maxlängd 9 meter

Dessa rymliga campingtomter med el ligger utspridda över området. Oavsett campingtomt har du servicehus med alla nödvändiga faciliteter i närheten. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el - maxlängd 7 meter

Trevliga campingtomter för dig med husvagn eller husbil. Dessa platser har uppställning på gräs och är utspridda över området. Välj din specifika tomt från kartan när du bokar.

Tält

Tält

Tälta på Hökensås! På campingen finns campingtomter med och utan el där du som campar med tält är varmt välkommen att slå upp det.

Tälta på Hökensås! På campingen finns campingtomter med och utan el där du som campar med tält är varmt...

Tälta på Hökensås!

På campingen finns campingtomter med och utan el där du som campar med tält är varmt välkommen att slå upp det.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer