Mölle – Höganäs

Kullabergsvägen 286, 263 77 Mölle

Hisnande naturprakt och äventyr vid Kullaberg

Mölle har lockat turister ända sedan begreppet ”turist” uppfanns i slutet av 1800-talet. Vid vår camping i Mölle bjuds du på storslagna naturupplevelser, utflykter och spännande aktiviteter som klättring, dykning och snorkling – eller lugna skogspromenader för den delen. Brunnbys 1100-talskyrka, Kullabergs grottor eller tumlarsafarin är bara några tips på vad du mer kan upptäcka under din semester i vackra Höganäs.

 

På First Camp Mölle – Höganäs finns ett poolområde som är den självklara favoriter för de små. I butiken på området springer barnen och köper glass och dricka i lekpauserna, och kurrar det lite extra i magen kan du ta något gott att äta eller dricka i campingens bistro. Under sommarveckorna arrangeras barnklubb, träningsprogram och kvällsunderhållning. Allt ingår för våra boende gäster.

 

Här kan du bo i mysiga stugor eller i husbil, husvagn eller tält. Vi har platser som är belägna i lite mer lummiga områden, men även i öppna ljusa områden runt campingen.

 

Välkommen!


Vi erbjuder

Frukostpåse
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Äventyrsgolf
Barnklubb
Barnpool
Cykelleder
Cykeluthyrning
Lekplats
Pool
Trampbil
Träningsprogram
Underhållning
Vandringsleder

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Linje 222 stannar precis vid campingen. Tidtabell finns i receptionen och på skanetrafiken.se.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Tömningsstation
Det finns möjlighet att tömma latrinbehållare i servicehus 1. Station för fasta tankar finns bakom servicehus 1.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området vid receptionen, servicehusen samt stugområdet.

 

Öppettider
First Camp Mölle – Höganäs har öppet året om. Övriga enheter som bistro och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

22 mars8 maj
måndagsöndag08:0017:00

I närheten av Mölle - Höganäs

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.