First Camp Löttorp - Öland - Solsäkra din semester här du också! Hoppa till innehåll

Semester på vackra Öland

Semester på vackra Öland

Semester på vackra Öland

First Camp Löttorp – Öland

 • First Camp Löttorp – Öland är en riktig campingidyll på norra Öland som passar barnfamiljen såväl som husbilsparet och kompisgänget. Här kan du njuta av Ölands vackra natur och lugn, campingen ligger nämligen bara ett stenkast från den långgrunda sandstranden, med naturen som granne. Hit är alla välkomna oavsett om du vill bo i husvagn, husbil, tält eller stuga. Till och med fyrbenta vänner är välkomna hit! 😊 På campingområdet finns flera bekvämligheter som butik, bistro och en lekplats för de små. Här kan du även hyra en cykel för att upptäcka de vackra omgivningarna runt destinationen.

  Här har du aldrig en tråkig stund, det är en sak som är säker. På campingen finns roliga aktiviteter som äventyrsgolf, barnklubb och beachvolleyboll. På sommaren kan du dessutom starta dagen med ett träningspass tillsammans med andra, för att sedan avsluta dagen med sommarunderhållning med sång och dans.

  För dig som älskar kultur och historia finns mängder av sevärdheter att upptäcka på Öland. Ta bilen och besök Borgholm slott, Byrums raukar eller till det sagolika naturreservatet Trollskogen. Vi vill även tipsa om den vackra cykelleden Norra Blomsterrundan som slingrar sig runt Ölands norra del. Packa matsäck, på med cykelhjälmen och njut av vackra landskap och grönskande miljö.

  Några nyheter inför säsongen 2022 är att nya campingplatser kommer att dyka upp bredvid den centrala lekplatsen. Servicehusen kommer även få rejält med kärlek, bland annat med nya tvättmaskiner och torktumlare. Servicehus ett får dessutom ett helt nytt kök med nya kranar och handfat. Och inte nog med det, lekplatsen kommer även renoveras och en hoppkudde flyttar in på området.

  Barnklubb
  barbell Träningsprogram
  Kvällsunderhållning
  pool Pool
  child Barnpool
  Bistro/Restaurang
  shop Butik/Kiosk
  Frukostpåse
  Husdjursvänligt
  Lekplats
  Närmaste strand/bad: 300 m
  location_city Närmaste centrum: 6 km
  Kika in lågpriskalendern 🎉

  Vad sägs om att boka din nästa resa till bästa möjliga pris? Välj själv var, när och hur du vill åka och låt lågpriskalendern göra resten av jobbet. Här får du förslag på bästa pris utifrån dina önskemål, hurra!

  Info

  Öppettider
  First Camp Löttorp – Öland har nu öppet för sommarsäsongen och stänger under hösten igen.

  Destinationen är bemannad
  Personal finns på området under öppettiderna.

  14 augusti till 2 oktober
  måndag - söndag 09:00 - 18:00
  3 oktober till 31 december
  måndag - fredag 08:00 - 17:00
  lördag - söndag Obemannat

  Servicebutik
  Butiken fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

  Åldersgräns
  Vänligen notera att destinationen har en åldersgräns på 25 år mellan 23 – 26 juni 2022. Övriga datum gäller åldersgräns på 18 år.

  Bistro
  På campingen finns vårt restaurangkoncept First Camp Bistro.
  Öppettider för bistron:

  17/6-18/6 – 16:00-21:00
  23/6-13/8 – 15:00-23:00

   

   

  Se praktisk info

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Läs mer

  Utflyktsmål på Öland

  Läs mer

  Bli medlem - få mer!

  Läs mer

  Aktiviteter - på First Camp

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

  Laddar karta...

  Laddar

  Lästips för campinglivet

  Sveriges skönaste stränder

  Läs mer

  Bästa campingarna på Västkusten

  Läs mer

  12 tips på mindre campingar

  Läs mer