Ölands djur och nöjespark
Ölands djur och nöjespark
Ölands djur och nöjespark

Ölands djur- och nöjespark

Välkommen till Ölands Djur och Nöjespark! En perfekt dagsutflykt ynka en timmes bilresa från Löttorp – Öland. Här kan ni spendera en heldag som familjen sent kommer att glömma! Parken är Sveriges största kombinerade djur- och nöjespark och har tidigare år vunnit Årets turistmål.

 

Parken är uppdelad i olika området som zoo, häftigt nöjesfält och ett vattenland med pirattema. Oavsett om du söker spänning eller bara vill njuta av naturen och de häftiga djuren kommer du att stortrivas i parken!

 

Biljetter

Här kan du läsa mer och köpa entrébiljetter.

Besök Ölands Djur- och Nöjespark

Djurparken

Se djur från världens alla hörn, en häftig upplevelse för både och små. Här kan ni bland annat se tigrar, lejon, zebror, ormar, alligatorer, kragbjörnar, gibbonapor och schimpanser. Djurparken arbetar aktivt tillsammans med många organisationer för att bevara många utrotningshotade arter.

Ölands djur och nöjespark

Nöjesfältet

Vid nöjesfältet finns allt som man förväntar sig av ett klassiskt nöjesfält. Bland annat hittar du flera roliga karuseller, lotterier med godis och gosedjur, chokladhjul, luftgevär, fiskdamm och mycket mer.

poolbad

Vattenlandet

I den stora poolen finns ett piratfort i mitten med sex olika vattenrutschkanor i olika former. Här är det fritt fram att busa och leka i vattnet, men var försiktiga om varandra!