Praktisk info - First Camp Hoppa till innehåll

Semester på vackra Öland

Semester på vackra Öland

Semester på vackra Öland

Praktisk info

Praktisk info

Safe to visit
Vi vill att du som gäst ska känna dig trygg och väl omhändertagen när du bor hos oss. På First Camp följer vi myndigheternas och branschorganisationen Visitas riktlinjer för att du ska kunna campa tryggt hos oss. Läs mer om våra åtgärder här.

Aktiviteter
Se vårt aktivitetsprogram på firstcamp.se/lottorp, i appen eller vid vår reception.

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

Bommar
Öppna bommen med kod. Vid utfart öppnas bommen automatiskt. Nattetid kl 24:00-07:00 är bommarna låsta. Öppna bommen med bomkod som fås vid incheckning.

Bussförbindelser
2 km till lokalbussen med goda förbindelser till centrum. Fråga i receptionen för mer info eller använd tabussen.nu 15 minuters promenad till busshållsplatsen med förbindelser till Borgholm, mer info på www.klt.se

Cyklar
Tänk på att ta det lugnt och visa hänsyn när du cyklar på området.

Grill
Grillning får endast ske i grillar. Öppen eld på mark är ej tillåten. Grillkol skall tömmas i speciella kärl vid sopstationen.

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

Husdjur
Hundar är välkomna på våra campingar men skall vara kopplade och får inte vistas i våra gemensamma serviceutrymmen. Rastning sker utanför campingområdet, glöm inte att ta med hundbajspåse. En del av stranden är hundvänlig, se områdeskarta. Hunddusch finns bakom ena servicehuset.

Incheckning
Incheckning sker från kl. 13:00 för camping och 15:00 för stugor på ankomstdagen. Vänligen kontakta receptionen i förväg om ni planerar att anlända efter ordinarie öppettider.

Klagomål/synpunkter 
Vi på First Camp tar gärna emot dina synpunkter så vi kan bli ännu bättre. Tänk på att meddela receptionen så fort ett eventuellt problem uppstår så att vi kan åtgärda detta.

Latrintömning
Finns i bägge servicehus.

Lekplatser
Lek och ha kul på lekplatserna men tänk på att tystnad ska råda på området mellan kl 23:00-07:00.

Motortrafik
På området vistas många människor. Tänk på hastigheten 20km/h.

Nattvakter
Under vissa perioder av året har vi nattvakter på området. Vår nattvärd nås alltid på: 0485 – 232 70.

Ordning
Lugn och ordning skall råda hela dygnet. Tystnad mellan kl 23:00-07:00.

Parkering
Personbil skall parkeras på campingplatsen eller utanför stugan.

Servicehus
Servicehusen är till för dig som bor på campingtomt. Servicehusen är öppna dygnet runt. Alla stugor har egen dusch och WC.

Servicekort
Servicekort delas ut till gäster vid incheckning och används till duschar i servicehusen, duscharna är gratis.  Tvättstugor bokas per pass i receptionen.

Städning av stuga 
Städutrustning finns i samtliga stugor. Du kan även köpa till slutstädning, kontakta receptionen. 3 och 4-bäddsstugor kan låna dammsugare i receptionen.

Säkerhet
Brand/nödsituation: rädda först, larma sos på telefon 112, släck branden. Brandsläckare finns utplacerade på flera ställen, se karta.

Uppställning

bil info

Utcheckning
Utcheckning sker senast kl. 12:00 för camping och 11:00 för stugor. Önskar ni checka ut innan receptionen har öppnat ber vi er kontakta receptionen dagen innan avresa.

Wifi
Wifi finns inte på området.

Åldersgräns
Detta är en destination där du som gäst måste vara 18 år fyllda utan att bo tillsammans med målsman. Observera vid bokning att åldersgränsen kan vara högre under en begränsad tidsperiod. Detta kommuniceras av First Camp vid bokningstillfället.

Öppettider
Se lokalt anslag vid receptionen, firstcamp.se eller vår app.

Aktiviteter - på First Camp

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bucket list inför 2022

Läs mer

Tips – Upplev Skånes alla musterier

Läs mer

Våra bästa svampplockartips

Läs mer