löttorp öland strand

Löttorp – Öland

Kesnäs Fiskarvägen 1, 387 73 Löttorp

Familjecamping på Öland

First Camp Löttorp – Öland är en riktig campingidyll på norra Öland som passar barnfamiljen såväl som husbilsparet och kompisgänget. Här kan du njuta av Ölands vackra natur och lugn, campingen ligger nämligen bara ett stenkast från den långgrunda sandstranden, med naturen som granne. Hit är alla välkomna oavsett om du vill bo i husvagn, husbil, tält eller stuga. Till och med fyrbenta vänner är välkomna hit! På campingområdet finns flera bekvämligheter som butik, bistro och en lekplats för de små. Här kan du även hyra en cykel för att upptäcka de vackra omgivningarna runt destinationen.

 

Här har du aldrig en tråkig stund, det är en sak som är säker. På campingen finns roliga aktiviteter som äventyrsgolf, lekplats och gratis barnklubb. På sommaren kan du dessutom starta dagen med ett träningspass tillsammans med andra, för att sedan avsluta dagen med sommarunderhållning med sång och dans.

 

För dig som älskar kultur och historia finns mängder av sevärdheter att upptäcka på Öland. Ta bilen och besök Borgholm slott, Byrums raukar eller till det sagolika naturreservatet Trollskogen. Vi vill även tipsa om den vackra cykelleden Norra Blomsterrundan som slingrar sig runt Ölands norra del. Packa matsäck, på med cykelhjälmen och njut av vackra landskap och grönskande miljö. Här bor du nära många vackra stränder, och inte minst den Östra stranden som är känd för att vara Ölands vackraste strand. Varmt välkommen till din nya favoritcamping på Öland. Löttorp – Öland. Njut av en lugnare semester samtidigt som du har nära till allt. Boka din campingsemester på Öland idag!


Vi erbjuder

Frukostpåse
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Äventyrsgolf
Barnklubb
Cykelleder
Cykeluthyrning
Hoppkudde
Lekplats
Strand och bad
Trampbil
Träningsprogram
Underhållning
Vandringsleder

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Bommarna öppnas och stängs med servicekort som du får i samband med incheckningen.

 

Bussförbindelser
2 km till lokalbussen med goda förbindelser till centrum. Fråga i receptionen för mer info eller använd tabussen.nu. 15 minuters promenad till busshållsplatsen med förbindelser till Borgholm, mer info på klt.se.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Servicekort delas ut till gäster vid incheckning och används till duschar i servicehusen, duscharna är gratis.

 

Tömningsstation
Finns i båda servicehusen.

 

WIFI
WIFI finns närmast receptionsbyggnaden.

 

Åldersgräns
Mellan 22 – 25 juni 2023 måste alla i sällskapet ha fyllt 25 år för att kunna boka och bo hos oss. Utöver denna vecka behöver alla gäster vara 18 år fyllda eller i målsmans sällskap. Giltig legitimation ska kunna uppvisas vid förfrågan.

 

Öppettider
First Camp Löttorp – Öland är öppet under vår- och sommarsäsongen.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0022:00

Frukostpåse är inte tillgängligt mellan juni – augusti.

Mer på Löttorp - Öland!

På vår destination finns allt för en lyckad vistelse - evenemang, god mat och roliga aktiviteter.

I närheten av Löttorp - Öland

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.