Hoppa till innehåll

Naturskönt i skärgården

Naturskönt i skärgården

Naturskönt i skärgården

Naturskönt i skärgården

First Camp Oknö-Mönsterås

Leter du efter en naturskön camping på en ö? Då är du varmt välkommen till vår camping på Oknö! First Camp Oknö-Mönsterås ligger i skärgården mellan Mönsterås och Öland, precis vid vattnet omgivet av små vikar, skogsstigar och ängar. En destination på östkusten där du möts av ett lugn redan när du öppnar dörren från stugan. Campingtomterna där du ställt husbilen eller husvagnen är vackert belägna med utsikt över havet.

På campingen kan du hyra båt, segla, fiska och surfa för att bara nämna några roliga aktiviteter familjen kan sysselsätta sig med under campingsemestern. Barnen leker med sin rymdkompis Blix som har barnklubb varje dag mellan vecka 27-32 eller badar på den barnvänliga stranden. I butiken finns nybakat bröd och i restaurangen fräscha sommarluncher och mysiga middagar med magisk utsikt från terrassen.

Oknö är även känt för sina vackra vandringsleder så för den som vill finns över 8 kilometer vandringsled att upptäcka längs vattnet. Hos oss kan du även hyra cykel för att cykla in till Mönsterås centrum och Vattenpalatset, och med bil har du även nära till Kalmar för en dagsutflykt, spännande Klosterruiner i Kronobäck och vackra Pataholm.

Välkommen!

Info

Öppettider
Stugor året runt
Camping 29/3 – 30/9

Reception
Måndag-torsdag 08:00-17:00
Fredag-lördag 08:00-19:00
Söndag 08:00-13:00

Servicebutik
Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och fyller på sortimentet successivt under försäsongen. Öppet mellan 08:00-23:00 under högsäsong.

Restaurang
Öppnar igen maj 2018. Underhållning varje onsdag och lördag klockan 20:00 under högsäsongen.

Se praktisk info

Upptäck norra Europa för 160kr/natt

Läs mer

Snooza hemresan - bli säsongsgäst

Läs mer

Skärgårdsweekend fr. 1180kr

Läs mer

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.