First Camp Bøsøre Strand - Fyn - First Camp Hoppa till innehåll

Hisnande badäventyr direkt vid havet

5-stjärnig camping på Fyn

5-stjärnig camping på Fyn

First Camp Bøsøre Strand – Fyn

 • Säkra familjens nästa semester på en destination där det finns tid att koppla av, tid att ha kul och tid att vara tillsammans. På campingen Bøsøre Strand – Fyn får ni en semester i vackra omgivningar med massor av aktiviteter för hela familjen samtidigt som ni kan ta det lugnt och bara njuta av naturen. Vår 5-stjärniga campingplats ligger på södra Fyn, alldeles intill havet och med bara ett stenkast från en härlig sandstrand, och det är nära till många av Fyns spännande och historiska sevärdheter. Ge hela familjen en äventyrsupplevelse med camping med oss ​​på Fyn!

  Badland för hela familjen

  Om du letar efter en modern destination på Fyn, med ett badland, så är ett besök på Bøsøre Strand – Fyn rätt ställe för dig. Här kan du se fram emot att bada i vår tropiska vattenpark med flera olika pooler, precis som du också kan plaska runt i vår utomhusvattenpark. På campingen hittar du också flera lekplatser, en minigolfbana och fotbollsgolf. Välkomna!

  20% på allt boende
  Säkra nästa års boende med 20% rabatt!

  Hurra! Vi firar att bokningen har öppnat och bjuder på 20% rabatt på allt boende – hela 2022 🎈 Boka med koden BOKA22 innan 31 oktober och passa på att säkra sommarsemestern och alla härliga långhelger med rabatt redan idag!

  Info

  Ansvarig för uthyrning och bokning är First Camp Danmark A/S cvr: 41026413.

  Öppettider
  First Camp Bøsøre Strand – Fyn stänger den 18 oktober 2020 och öppnar igen 26 mars 2021.

  Destinationen är bemannad
  Personal finns på området under öppettiderna.

  16 augusti till 24 oktober
  måndag - torsdag 09:00 - 17:00
  fredag - lördag 09:00 - 19:00
  söndag 09:00 - 13:00

  Stugor på Bøsøre Strand

  Läs mer

  Tropiskt badland för familjen

  Läs mer

  First Camp i Danmark

  Läs mer

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

  Laddar karta...

  Laddar

  Lästips för campinglivet

  Våra bästa svampplockartips

  Läs mer

  Utflykter att göra i höst

  Läs mer

  7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

  Läs mer