First Camp Bøsøre Strand - Fyn - First Camp Hoppa till innehåll

Hisnande badäventyr direkt vid havet

5-stjärnig camping på Fyn

5-stjärnig camping på Fyn

First Camp Bøsøre Strand – Fyn

 • Säkra familjens nästa semester på en destination där det finns tid att koppla av, tid att ha kul och tid att vara tillsammans. På campingen Bøsøre Strand – Fyn får ni en semester i vackra omgivningar med massor av aktiviteter för hela familjen samtidigt som ni kan ta det lugnt och bara njuta av naturen. Vår 5-stjärniga campingplats ligger på södra Fyn, alldeles intill havet och med bara ett stenkast från en härlig sandstrand, och det är nära till många av Fyns spännande och historiska sevärdheter. Ge hela familjen en äventyrsupplevelse med camping med oss ​​på Fyn!

  Badland för hela familjen

  Om du letar efter en modern destination på Fyn, med ett badland, så är ett besök på Bøsøre Strand – Fyn rätt ställe för dig. Här kan du se fram emot att bada i vår tropiska vattenpark med flera olika pooler, precis som du också kan plaska runt i vår utomhusvattenpark. På campingen hittar du också flera lekplatser, en minigolfbana och fotbollsgolf. Välkomna!

  9 nya destinationer
  Upptäck våra nya destinationer

  Hurra! First Camp-familjen växer och vi välkomnar Svenska Campingpärlor in i gemenskapen! 9 nya destinationer att upptäcka inför ditt nästa campingäventyr, tjohoo!

  Info

  Ansvarig för uthyrning och bokning är First Camp Danmark A/S cvr: 41026413.

  Öppettider
  First Camp Bøsøre Strand – Fyn stänger den 24 oktober 2021.

  Destinationen är bemannad
  Personal finns på området under öppettiderna.

  Stugor på Bøsøre Strand

  Läs mer

  Tropiskt badland för familjen

  Läs mer

  First Camp i Danmark

  Läs mer

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

  Laddar karta...

  Laddar

  Lästips för campinglivet

  Bucket list inför 2022

  Läs mer

  Tips – Upplev Skånes alla musterier

  Läs mer

  Våra bästa svampplockartips

  Läs mer