First Camp Hasmark Strand - Fyn - First Camp Hoppa till innehåll

Familjeäventyr med badland och havsnära läge

Campingsemester för hela familjen!

Campingsemester på Fyn!

Njut av First Camp Hasmark Strand-Nordfyn

First Camp Hasmark Strand – Fyn

 • När du besöker campingen Hasmark Strand – Fyn har vi gjort en extra insats för att du ska få din drömsemester att gå i uppfyllelse. Oavsett om du letar efter aktiviteter eller avkoppling är vi redo att leva upp till dina önskemål. För den aktivitetssökande har vi till exempel en inomhus- och utomhusvattenpark, sex lekplatser och en fotbollsplan. Vi har också cykeluthyrning, så du kan åka runt vackra norra Fyn med sin natur och kanske en resa ut till vackra Enebærodde, där du också kan fiska eller kika på fyren. Om du däremot är mer intresserad av avkoppling kan du ta en tur till vår hälsoavdelning eller beställa en massage från vår skickliga massör Anita.

  Om du bara vill koppla av och inte bry dig om att laga middag serverar vår restaurang Freja utsökt mat med något för både barn och vuxna. Du kan också ta en titt förbi vår butik och få något sött att avnjuta.

  Camping Fyn – Semester i mitten av Danmark

  Om du väljer att slå läger på Fyn är du nära det mesta. På Fyn hittar du massor av spännande sevärdheter, och det är inte långt till bland annat Fjord & Belt eller Legoland.

  På First Camp Hasmark Strand – Fyn har vi något för alla, och du kan alltid få uppdateringar på webbplatsen, genom att gilla oss på Facebook, följa oss på Instagram och registrera dig för vårt nyhetsbrev.

  Campingplatser Fyn

  Hasmark Strand – Fyn är en av fyra systerplatser på Fyn under First Camp. På Nordfyn hittar du också First Camp Bogense City – Fyn och First Camp Skovlund – Lillebælt. På Östra Fyn ligger First Camp Bøsøre Strand – Fyn.

  Hoppas att vi ses på någon av våra vackra campingplatser på Fyn!

  20% på allt boende
  Säkra nästa års boende med 20% rabatt!

  Hurra! Vi firar att bokningen har öppnat och bjuder på 20% rabatt på allt boende – hela 2022 🎈 Boka med koden BOKA22 innan 31 oktober och passa på att säkra sommarsemestern och alla härliga långhelger med rabatt redan idag!

  Info

  Ansvarig för uthyrning och bokning är First Camp Danmark A/S cvr: 41026413.

  Öppettider
  First Camp Hasmark Strand – Fyn har öppet året om.
  Bistron och badlandet är stängt för säsongen och öppnar åter igen 8 april 2022.

  Destinationen är bemannad
  Personal finns på området under öppettiderna.

  25 oktober till 7 april
  måndag - fredag 08:00 - 17:00
  lördag - söndag Obemannat
  Se praktisk info

  Vikingatema på Hasmark

  Läs mer

  Badland för familjen

  Läs mer

  First Camp i Danmark

  Läs mer

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

  Laddar karta...

  Laddar

  Lästips för campinglivet

  Tips – Upplev Skånes alla musterier

  Läs mer

  Våra bästa svampplockartips

  Läs mer

  Utflykter att göra i höst

  Läs mer