Midsommar camping aktiviteter
Midsommar First Camp
Midsommar camping
alt

Midsommarfirande på first camp 2024

Fira midsommar på camping 🌸

Glädjen, gemenskapen, maten, 7 sorter blommor under kudden, dansen, midsommarkransarna - listan göras lång på allt som gör midsommar sådär magiskt. Vad sägs om att fira årets midsommar på camping, och göra det till en härlig dag att minnas tillbaka till? ☀️ Kom och fira tillsammans med oss, på flera utvalda campingar i runt om i Sverige väntar ett härligt firande med dans runt stången och trevlig kvällsunderhållning som ingår i priset när du bokar. Säkra din midsommardröm idag!

Årets program för midsommarfirandet:

🌼 Midsommarafton kl. 15:00
Dans runt midsommarstången

🌼 Midsommarafton kl. 20:00
Kvällsshow med grym underhållning

Midsommarfirande i Orsa

Vill du uppleva ett mer traditionellt firande i riktig dala-stil? Då har Orsa ett härligt program för dig som bjuder på både midsommartåg, dans runt stången och traditionell musik från spelmän.

Svårt att välja midsommardröm?

Fira midsommar på camping och boka midsommardrömmen redan nu! Fortfarande osäker? Med vår flexbokning kan du av- eller omboka fram till kl. 15 dagen för ankomst!

Midsommar i Skåne

Vill du fira midsommar på någon av våra campingar i Skåne? Här har vi listat alla våra skånska pärlor. Perfekt för dig som söker en solsäker camping nära till bad och vackra stränder.