Midsommar på camping i Dalarna
Midsommar på camping i Dalarna
Midsommar camping aktiviteter
Midsommar i Dalarna

Midsommarfirande på Orsa

Vad sägs om ett traditionellt midsommarfirande i riktig dalakänsla? På destinationen väntar nämligen ett riktigt mysigt och roliga firande för hela familjen. ☀️

 

Årets midsommarprogram i Orsa:

🍓 Onsdag 19 juni:
Var med direkt från starten där vi tillsammans klär stången och tillverkar rankan. Samling kl. 18:99 på Ångbåtsudden i Orsa.

 

🍓 Fredag 21 juni: 
Midsommarfirandet börjar med vandring med rankan kl. 17:30 från Tingshusparken i Orsa Centrum. Efter det väntar ett traditionellt firande med härlig stämning med allt från folkmusik, sång, dans och kyrkbåt. Du hittar firandet vid dansbanan vid restaurang Udden. Varmt välkommen att fira midsommar med oss!

 

Passa på att säkra ditt midsommarboende idag! Varmt välkomna att fira midsommar i mysiga Dalarna och Orsa! 🎉

Traditionellt midsommarfirande i Dalarna

Midsommarfirandet i Dalarna är en fantastisk upplevelse som varje år lockar tusentals besökare från när och fjärran. Genom att uppleva denna traditionella fest får du inte bara ta del av den svenska kulturen på nära håll utan även njuta av en rad festliga aktiviteter.

Midsommar i Dalarna – en kulturell höjdpunkt

Dalarna är känt för sitt rika kulturarv, och midsommarfirandet är inget undantag. Här möts besökare av vackra midsommarstänger, traditionella danser och sånger som fyller helgen med glädje och feststämning. Under midsommarfirandet i Dalarna finns det gott om aktiviteter att delta i och traditioner att uppleva. Dansa runt midsommarstången, smaka på traditionell svensk mat såsom sill och potatis, och njut av gemenskapen med både vänner och främlingar. Midsommar i Dalarna är en tid för glädje och samhörighet som du sent kommer att glömma.

Vare sig du är lokalinvånare eller besökare är midsommarfirandet i Dalarna är något som alla kan njuta av. Ta chansen att uppleva denna tradition på nära håll och skapa minnen för livet. Planera din resa till Orsa och delta i detta festliga firande, med glädje och entusiasm!