Hoppa till innehåll

Konferens i naturnära miljöer

Planerar ni en större konferens, mindre styrelsemöte eller kanske en kick-off? Oavsett vad har vi flera alternativ för er där ni kan konferera i naturnära miljöer och i trevliga konferenslokaler. Dessutom med riktigt smidiga och bra boendealternativ. Utveckla företaget, personalstyrkan och stärk ert teamwork samtidigt. Alla våra konferenslokaler bjuder in till inspirerande miljöer och ger er de bästa förutsättningarna till en lyckad upplevelse.

Konferensmöjligheter i Sverige och Danmark

Våra konferensmöjligheter sträcker sig från danska Hasmark i söder, upp till svenska Norrland och Lycksele, men alla med gemensamma nämnare – Trevliga lokaler, naturnära miljöer och flexibla boenden. Vi är måna om att ge er den bästa konferensupplevelsen, och det innebär allt från planering och service, till lokaler, utrustning och trevliga miljöer. Varför inte kombinera möten med roliga utomhusaktiviteter bland de härliga miljöerna?

Naturnära aktiviteter

Ge er själva de bästa förutsättningarna till ett bra samarbete och laganda på företaget. Genom att göra roliga aktiviteter samtidigt som ni har er konferens så kan ni stärka er teamkänsla och nå nya höjder. På våra naturnära destinationer finns allt för en lyckad konferens, fylld av härliga utomhusaktiviteter som cykling, kanotpaddling, lagstärkande teamaktiviteter i naturen och mycket mer! Vi hjälper er gärna med ideér och planering för att ni ska få den bästa upplevelsen!

Stor konferens eller mindre möte?

Oavsett om ni planerar en stor konferens eller ett mindre styrelsemöte så finns vi här för att möta era krav. Vi har flera olika alternativ på konferenslokaler som passar både det stora och lilla företaget. De flesta lokaler är fullt utrustade med all den ustrutning ni behöver, ni hittar bland annat projektor, högtalare och mikrofon m.m. Flertalet av lokalerna har dessutom justerara sittningar, vilket gör att ni kan välja och anpassa utefter hur ni vill ha det och hur många ni är som ska delta.

Mat, fika och lunchmöjligheter

När ni väljer att ha en konferens eller ett möte på någon av våra destinationer så får ni även möjlighet till mat, fika och lunch. Vi är måna om att möta era behov och hjälper er gärna att skräddarsy alternativ som passar just era önskemål och krav. Med våra naturnära lägen kan ni njuta av inspirerande konferenser och måltider eller fikapauser ute bland vacker miljö och rogivande omgivningar. Tveka inte på att kontakta oss för att veta mer om vad vi kan erbjuda just just er. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Våra unika boendealternativ

Om ni frågar oss så är nyckeln till en lyckad konferens en blandning av trevliga lokaler, bra utrustning och inspirerande miljöer, men självklart även en smidig och bra övernattning. Hos oss kan ni räkna med att få just det, då vi erbjuder unika boendealternativ på våra destinationer. Hos oss bor ni nära natur och inspirerande omgivningar i stuga, på hotell eller camping. Ja, ni väljer själva det alternativ som passar just er bäst.

Våra destinationer med konferens

Vad sägs om en konferens bland rogivande natur i Norrland, den myisga dalamiljön i Mora, äventyren i Örebro eller de öppna landskapen på Hasmark? Här finns något för alla företag, stora som små! Läs mer om respektive destination här nedan.

Moraparken - Dalarna

Konferens i Mora

Moraparken - Dalarna finns allt för en lyckad konferens. Här finns 10 olika konferenslokaler med plats för över 100 personer. Konferera i öppna och trevliga lokaler, samtidigt som ni har den vackra naturen och Moras rogivande lugn utanför dörrarna.

 • Antal konferenslokaler:

  10 st

Ansia - Lycksele

Konferens i Lycksele

Konferenscentret på Ansia - Lycksele bjuder in till riktigt trevliga möten och konferenser. Här bor ni intill vackra Umeälven och inspirerande miljöer. Välj bland två olika konferenspaket och 8 trevliga lokaler med all utrustning ni behöver.

 • Antal konferenslokaler:

  8 st

Ånnaboda - Örebro

Konferens i Örebro

Vill ni kombinera en lyckad konferens med roliga aktiviteter för att stärka teamkänslan? På Ånnaboda - Örebro finns allt för en komplett upplevelse. Skräddarsy ett paket utifrån just era önskemål och krav. Här finns lokaler som rymmer upp till 140 personer.

 • Antal konferenslokaler:

  10 st

Hasmark Strand - Fyn

Konferens på Hasmark

Vad sägs om en inspirerande konferens i Danmark? På Hasmark Strand - Fyn finns mycket trevliga lokaler. Här finns även goda möjligheter för naturnära aktiviter, eller varför inte lyxa till det med att avsluta konferensen i loungeområdet med pool och bar.

 • Anta konferenslokaler:

  3 st

Duse Udde - Säffle

Konferens i Säffle

På vår naturnära destination i Duse Udde - Säffle finns en trevlig möteslokal att hyra som rymmer upp till 125 personer. Här bor ni nära natur, härliga omgivningar och på destinationen finns dessutom en värmande relaxstuga som ni kan njuta av.

 • Antal konferenslokaler:

  1 st

Orsa - Dalarna

Konferens i Orsa

Välkommen till Dalarnas Riviera, nämligen Orsa - Dalarna. Här kan ni konferera i trevliga lokaler och samtidigt njuta av de vackra vyerna över Orsasjön. På destinationen finns flera aktiviteter som ni kan göra i samband med er konferens eller möte.

 • Antal konferenslokaler:

  2 st

Konferenspaket

Konferenspaket på Moraparken

Passa på att kombinera er konferens med en härlig tur ute i skidspåren. I detta konferenspaket ingår övernattning, måltider, längdskidåkning och skidteknik med Staffan Larsson. Läs mer om exakt pris och innehåll här.

Snooza söndagen

Checka ut 16.00 över hela Sverige och Danmark Älskar du också att sova ut? Nu erbjuder vi...

Läs mer

Klassificering på First Camp

Guide till din nya favoritdestination Vad betyder egentligen symbolerna? Våra destinationer är...

Läs mer

First Camp Club

First Camp Club Om du gillar camping kommer du att älska vår medlemsklubb First Camp Club. Som...

Läs mer

Padel på First Camp

Bli padelproffs på semestern Har du hängt med i padelsvängen? Om inte har du chansen nu! We...

Läs mer

Barnklubb

Campingsveriges största barnklubb Äventyr med ekorren Yessi – First Camps alldeles egna...

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro På utvalda First Camp destinationer serverar vi vällagad mat, allt från...

Läs mer

Flex och bas

Mer frihet med flex och bas I andra resebranscher som flyg och tåg kan man välja mellan att boka...

Läs mer

Danska campingplatser

Våra danska campingar Här hittar du alla våra danska campingar. Fyra av campingarna är belägna...

Läs mer

Svenska campingplatser

Våra svenska campingar Här hittar du alla våra svenska campingar. Nära 40 destinationer med...

Läs mer

Att campa på First Camp

Tips och trix före, under och efter campingsemestern! På den här sidan hittar du våra bästa...

Läs mer

Säsongsfamiljen

Avkopplande, bekvämt, fridfullt.. och alldeles alldeles underbart! Säsongslivet ändå. Maximal...

Läs mer

Konferens

Konferens i naturnära miljöer Planerar ni en större konferens, mindre styrelsemöte eller...

Läs mer

Familjestugor

Familjestugor Stugsemester med hela familjen på över 50 destinationer Till dig som planerar...

Läs mer

Vasaloppet

Tips på boende under Vasaloppet Visste du att Vasaloppet firar hela 100 år under 2022? 😃...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på mindre campingar

Läs mer

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

Bucket list inför 2022

Läs mer