Samarbetspartner – E.ON

Vi är väldigt stolta över att E.ON är en exklusiv partner till oss på First Camp, då de är ett företag i framkant när det kommer till nytänkande och miljöfrågor. E.ON levererar el, solceller, värmepumpar och smarta energilösningar till privatpersoner och företagskunder i Sverige. Deras fokus ligger på förnybar energi och de har som mål att skapa en mer hållbar framtid och att förbättra människors liv.

E.ON kunder får 15% rabatt

Du som är kund hos E.ON får 15% på stugor hos First Camp med sina nära 70 destinationer i Sverige, Norge och Danmark! Hämta din rabattkod under Mina kundförmåner på E.ON:s hemsida.

När du behöver koppla bort från vardagen och ladda batterierna kan du boka en stuga på Skandinaviens största campingkedja! First Camp finns på nära 70 destinationer i hela Skandinavien.

Hos First Camp finns nära 3000 stugor att välja på, allt från mindre campingstugor till stora villor där hela familjen kan umgås. Under högsäsongsveckorna 27-32 erbjuds kostnadsfria aktiviteter på drygt 30 av destinationerna. På flera av destinationerna finns även roliga hyraktiviteter som cyklar och trampbilar, men också lekplatser, äventyrs- och minigolf, poolområden, restauranger och mycket mer som gör din stugsemester komplett!

De flesta destinationerna har öppet året om, perfekt för en vårweekend eller höstutflykt, och i närheten av destinationerna finns många härliga utomhusaktiviteter som exempelvis vandring, MTB-leder, fiske eller skidåkning.

Välj Flex när du bokar! Det är vårt flexibla prisalternativ med möjlighet att boka om eller av oavsett anledning fram till kl. 15.00 dagen innan ankomst.

Det är enkelt att boka din stugsemester hos oss på First Camp.

Boka stuga med 15% rabatt

Trevlig vistelse önskar vännerna på E.ON och First Camp