Aktivitet träning

Träning på First Camp

Starta dagen med ny energi! Även detta år har alla campare möjlighet att starta dagen på bästa sätt – med ett stärkande, roligt och svettigt träningspass utomhus.

Och visst är träning + camping en riktigt skön kombo! Det kan i alla fall vi skriva under på. Sommarens träning bjuder på två olika träningsformer fördelat på två dagar i veckan. Nybörjare eller van gymbesökare spelar ingen roll. Till våra träningspass kommer man för att hämta energi, ha kul och svettas såklart!

Tisdag

Yoga för vuxna
10:00 - 10:45

Torsdag

Cirkelträning för vuxna
10:00 - 10:45

Mer om aktiviteterna

Cirkelträning för vuxna - Ett härligt träningspass där du får träna både styrka och kondition. Kom själv, eller ta med en kompis och träna ihop. Våra duktiga ledare peppar och pushar dig för en tuff och rolig träningsstund på semestern. Du bestämmer själv vilken nivå du vill lägga träningen på.

Yoga för vuxna - Börja dagen med att andas! Inga förkunskaper krävs. Passet avslutas med en stunds avslappning.

Destinationer med träning

Ansia – Lycksele

First Camp Ansia – Lycksele är en härlig premium-destination i norra Sverige

Arcus – Luleå

Välkommen till vår camping i Luleå, First Camp Arcus – Luleå, som är öppet året runt med sina magiska sommardagar och vackra vinterlandskap. På den norrländska kusten i Luleå väntar ett enastående naturliv, så fram med fiskespöet och hämta hem dagens kvällsmat i form av sik, röding och gädda direkt från Lule älv.

Boden bad pool

Björknäs – Boden

Välkommen till vår idylliska camping i Boden, First Camp Björknäs – Boden, som har öppet året om och som om sommaren bjuder på fantastiska soldagar och som under vintertid förvandlas till ett riktigt winter wonderland.

Moraparken – Dalarna

Vackert belägen vid Österdalälven ligger vår natursköna året-runt öppna camping med ett centralt läge mellan stad, sjö och natur.

Umeå camping

Nydala – Umeå

Välkommen till vackra Norrlandskusten och First Camp Nydala – Umeå som håller öppet året runt för dig!

Orsa_Hansjöstuga Plus

Orsa – Dalarna

I vackra Orsa kan du semestra året runt! Med stort aktivitetsutbud, restauranger, camping, stugor och vandrarhem finns något för alla!

Siljansbadet – Rättvik

Fyrstjärniga Siljansbadet ligger längs med Siljans långgrunda och badvänliga sandstrand. Det är en perfekt plats för härliga bad, spännande familjeaktiviteter och middagar i solnedgången vid vattnet.

Edsvik – Grebbestad

First Camp Edsvik – Grebbestad är en omtyckt familjecamping strax utanför Grebbestad i Bohuslän. Området bjuder på vacker natur och det är inte svårt att förstå varför Bohuskusten är ett av Sveriges mest populära turistmål.

Ekudden – Mariestad

Vid Vänerns strand i Mariestad bland vackra gamla, knotiga ekar med vida kronor och härlig sandstrand inpå knuten ligger First Camp Ekudden – Mariestad. Campingen är omringad av ett naturreservat med biosfärled och pilgrimsled runt hörnet.

Gränna – Vättern

Det är inte svårt att älska Gränna, denna fyrstjärniga camping med strax över 400 campingplatser och en fin stugby precis vid vattnet i Polkagrisens hemstad.

Kolmården - norrköping restaurang

Kolmården – Norrköping

På jakt efter ditt nästa äventyr? Välkommen in till vår camping i Kolmården! Campingen ligger nära Nordens största djurpark och Kolmårdens Tropicarium.

Nickstabadet – Nynäshamn

Trevliga First Camp Nickstabadet – Nynäshamn är belägen intill Nynäshamns populära havsbad.

Skutberget – Karlstad

På vackra Skutberget endast tio minuter från Karlstad city ligger First Camp Skutberget – Karlstad. Där bor du i naturskön miljö vid Vänerns vackra strand.

Solvik – Kungshamn

Inte mycket kan mäta sig med havsutsikten från First Camp Solvik – Kungshamn. Här campar du kungligt med Bohuslän och Bästkusten nedanför dina fötter.

Klim Strand – Nordvestkysten

First Camp Klim Strand – nordvästra kusten är en barnvänlig camping, men där det finns något för alla generationer.

Skovlund – Lillebælt

Med en stor vattenpark, 5 lekplatser, fantastiska faciliteter, minigolf, tennis, butik, café och kanske Fyns vackraste havsutsikt är First Camp Skovlund – Lillebælt det självklara valet för en camping- eller stugsemester på Fyn för hela familjen.