Aktivitet träning
alt
alt
alt

Träningspass för alla 🧘

Vad sägs om att starta dagen på bästa sätt under semestern? Vårt populära träningsprogram är tillbaka även denna sommar och på hela 36 destinationer kan du starta dagen med ett roligt, stärkande och svettigt träningspass utomhus. ☀️ Aktiviteterna pågår mellan vecka 27-32 i både Sverige, Norge och Danmark.

  • Över 600 träningspass i sommar
  • 3 dagar i veckan
  • Vecka 27-32
  • Powerwalk, yoga och cirkelträning
  • Sverige, Norge och Danmark
  • Aktiviteterna ingår i priset

Måndag

Powerwalk
10:00 - 10:45

Tisdag

Yoga för vuxna
10:00 - 10:45

Torsdag

Cirkelträning för vuxna
10:00 - 10:45

Sommarens träningspass 💪

Cirkelträning för vuxna - En kul träningsstund med härlig musik och massa pepp! Du bestämmer ditt eget tempo i de olika stationerna. Passar både den som tränar varje dag och den som inte tränat på 20 år!

Yoga för vuxna - Andas in, andas ut och ta semester! Vi slappnar av och njuter av stillheten. Inga förkunskaper behövs.

Powerwalk - Denna aktivitet görs utan ledare, samling i receptionen. Den som har mest färgglada tröjan tar täten!

Träningspassen görs i samarbete med Show Concept by Sarah Howard. Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet.

Mer om aktivitetsprogrammet 2024

Några av destinationerna

Ansia – Lycksele

First Camp Ansia – Lycksele är en härlig premium-destination i norra Sverige

Arcus – Luleå

Välkommen till vår camping i Luleå, First Camp Arcus – Luleå, som är öppet året runt med sina magiska sommardagar och vackra vinterlandskap. På den norrländska kusten i Luleå väntar ett enastående naturliv, så fram med fiskespöet och hämta hem dagens kvällsmat i form av sik, röding och gädda direkt från Lule älv.

Björknäs – Boden

Välkommen till vår idylliska camping i Boden, First Camp Björknäs – Boden, som har öppet året om och som om sommaren bjuder på fantastiska soldagar och som under vintertid förvandlas till ett riktigt winter wonderland.

Moraparken – Dalarna

Vackert belägen vid Österdalälven ligger vår natursköna året-runt öppna camping med ett centralt läge mellan stad, sjö och natur.

Umeå campingtomt

Nydala – Umeå

Välkommen till vackra Norrlandskusten och First Camp Nydala – Umeå som håller öppet året runt för dig!

Orsa – Dalarna

I vackra Orsa kan du semestra året runt! Med stort aktivitetsutbud, restauranger, camping, stugor och vandrarhem finns något för alla!

Siljansbadet – Rättvik

Fyrstjärniga Siljansbadet ligger längs med Siljans långgrunda och badvänliga sandstrand. Det är en perfekt plats för härliga bad, spännande familjeaktiviteter och middagar i solnedgången vid vattnet.

Drönarbild Edsvik - Grebbestad

Edsvik – Grebbestad

First Camp Edsvik – Grebbestad är en omtyckt familjecamping strax utanför Grebbestad i Bohuslän. Området bjuder på vacker natur och det är inte svårt att förstå varför Bohuskusten är ett av Sveriges mest populära turistmål.

Ekudden – Mariestad

Vid Vänerns strand i Mariestad bland vackra gamla, knotiga ekar med vida kronor och härlig sandstrand inpå knuten ligger First Camp Ekudden – Mariestad. Campingen är omringad av ett naturreservat med biosfärled och pilgrimsled runt hörnet.

Gränna – Vättern

Det är inte svårt att älska Gränna, denna fyrstjärniga camping med strax över 400 campingplatser och en fin stugby precis vid vattnet i Polkagrisens hemstad.

Kolmården - norrköping restaurang

Kolmården – Norrköping

På jakt efter ditt nästa äventyr? Välkommen in till vår camping i Kolmården! Campingen ligger nära Nordens största djurpark och Kolmårdens Tropicarium.

Skutberget – Karlstad

På vackra Skutberget endast tio minuter från Karlstad city ligger First Camp Skutberget – Karlstad. Där bor du i naturskön miljö vid Vänerns vackra strand.

Solvik – Kungshamn

Inte mycket kan mäta sig med havsutsikten från First Camp Solvik – Kungshamn. Här campar du kungligt med Bohuslän och Bästkusten nedanför dina fötter.

Klim Strand – Nordvestkysten

First Camp Klim Strand – nordvästra kusten är en barnvänlig camping, men där det finns något för alla generationer.

Skovlund – Lillebælt

Med en stor vattenpark, 5 lekplatser, fantastiska faciliteterf, butik, café och kanske Fyns vackraste havsutsikt är First Camp Skovlund – Lillebælt det självklara valet för en camping- eller stugsemester på Fyn för hela familjen.

Åhus – Kristianstad

Vår camping i Åhus utanför Kristianstad på Skånes östkust ligger nära vidsträckta stränder, trolska skogar och lugna sjöar.