Campingplatser - First Camp Hoppa till innehåll

Familjeäventyr med badland och havsnära läge

Campingsemester för hela familjen!

Campingsemester på Fyn!

Njut av First Camp Hasmark Strand-Nordfyn

På Hasmark Strand Camping kan du ha en campingsemster för hela familjen!

De fem olika platskategorierna:

Vi erbjuder 5 olika platskategorier, som beskrivs nedan:

Diamantplatser är ca. 140m2 stora med både vatten och avlopp på varje plats. På dessa vackra platser finns tillgång till vår lyxiga toalettbyggnad. Diamantplatserna är ljusblå på platskartan och har siffrorna 500 – 528

Platinaplatser är de blåa på platskartan och har vatten + dränering, samt TV möjlighet. I Platinaområdet finns tillgång till våra nya 5-stjärniga toalettbyggnader och flera små lekplatser som gör att de små kan leka precis utanför.

Guldplatser är de gula platserna på kartan. De är alla mellan 90-100 m2, även här har alla platser vatten, avlopp och TV. Det finns snyggt bevuxna häckar för närliggande platser i hela området. Silverplatser är de grå rutorna på kartan. Silverplatserna har ett populärt läge, vanligtvis nära en toalettbyggnad, lekplats eller vid strandparken.

Bronsplatser är de bruna på platskartan. Super trevliga platser, där det finns el vid alla platser.

Ankomst och avresa

På ankomstdagen är incheckning från 14:00. På avresedagen är utcheckning senast 12:00.

Mycket mer än en vanlig campingplats

Förutom våra läckra platser har campingen underbara faciliteter för både vuxna och barn. Till exempel är vår vattenpark väldigt populär – både inomhus och utomhus, stranden ligger nära och dessutom arrangeras ofta aktiviteter för barnen – från fotboll på fotbollsplanen till magiska skapelser i vår kreativa verkstad. Semestern på Hasmark Strand Camping blir därför aldrig tråkig!

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Sommarlovstips för alla åldrar

Läs mer

Stugsemester i Sverige: våra 10 bästa tips

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer