Campingplatser - First Camp Hoppa till innehåll

Familjeäventyr med badland och havsnära läge

Campingsemester för hela familjen!

Campingsemester på Fyn!

Njut av First Camp Hasmark Strand

På Hasmark Strand Camping kan du ha en campingsemster för hela familjen!

De fem olika platskategorierna:

Vi erbjuder 5 olika platskategorier, som beskrivs nedan:

Diamantplatser är ca. 140m2 stora med både vatten och avlopp på varje plats. På dessa vackra platser finns tillgång till vår lyxiga toalettbyggnad. Diamantplatserna är ljusblå på platskartan och har siffrorna 500 – 528

Platinaplatser är de blåa på platskartan och har vatten + dränering, samt TV möjlighet. I Platinaområdet finns tillgång till våra nya 5-stjärniga toalettbyggnader och flera små lekplatser som gör att de små kan leka precis utanför.

Guldplatser är de gula platserna på kartan. De är alla mellan 90-100 m2, även här har alla platser vatten, avlopp och TV. Det finns snyggt bevuxna häckar för närliggande platser i hela området. Silverplatser är de grå rutorna på kartan. Silverplatserna har ett populärt läge, vanligtvis nära en toalettbyggnad, lekplats eller vid strandparken.

Bronsplatser är de bruna på platskartan. Super trevliga platser, där det finns el vid alla platser.

Ankomst och avresa

På ankomstdagen är incheckning från 14:00. På avresedagen är utcheckning senast 12:00.

Mycket mer än en vanlig campingplats

Förutom våra läckra platser har campingen underbara faciliteter för både vuxna och barn. Till exempel är vår vattenpark väldigt populär – både inomhus och utomhus, stranden ligger nära och dessutom arrangeras ofta aktiviteter för barnen – från fotboll på fotbollsplanen till magiska skapelser i vår kreativa verkstad. Semestern på Hasmark Strand Camping blir därför aldrig tråkig!

Husbil

Husbil

Campingsemester i husbil Har du en husbil? Inga problem! På Hasmark Strand Camping har vi goda möjligheter om du campar i en husbil. Vi har flera platser som är stora, där det verkligen finns plats för din husbil, samt...

Campingsemester i husbil Har du en husbil? Inga problem! På Hasmark Strand Camping har vi goda möjligheter om du...

Campingsemester i husbil

Har du en husbil? Inga problem! På Hasmark Strand Camping har vi goda möjligheter om du campar i en husbil. Vi har flera platser som är stora, där det verkligen finns plats för din husbil, samt att vi följer säkerhetsreglerna. Dessutom har vi utrymmen som är särskilt lämpliga för husbilar, eftersom de är förstärkta och gör det enkelt för dig att parkera med husbilen. Det är också enkelt att ansluta med el på dessa platser.

Ankomst och avresa

På ankomstdagen är incheckningen kl. 14.00. På avresedagen är det senast utcheckning kl 12.00

Tält

Tält

Varför bo i tält på Hasmark Strand Camping? Som tältgäst njuter du av naturen på ett mycket speciellt sätt – och hos oss får din semester en touch av lyx. Vi erbjuder fräscha toaletter och badmöjligheter, bra tvättmöjligheter samt...

Varför bo i tält på Hasmark Strand Camping? Som tältgäst njuter du av naturen på ett mycket speciellt sätt...

Varför bo i tält på Hasmark Strand Camping?

Som tältgäst njuter du av naturen på ett mycket speciellt sätt - och hos oss får din semester en touch av lyx. Vi erbjuder fräscha toaletter och badmöjligheter, bra tvättmöjligheter samt köksutrustning som gör din tältresa mycket lättare.

Servicebyggnaderna underlättar tältvistelsen

Mitt på campingen, strax bakom vikingaslottet, ligger vår servicebyggnad. På framsidan av byggnaden ligger ingången till två rymliga toalettutrymmen, där det finns gott om duschar, handfat och toaletter. På sidorna av byggnaden har vi stora härliga familjerum, handikappfaciliteter samt omklädningsrum för de små. På baksidan finns ett kök, där det finns förutom kokplattor och diskbänkar också mikrovågsugnar för popcorn samt vanliga ugnar och diskmaskiner. Precis utanför köket finns en mysig matplats där du kan njuta av maten eller grilla med vänner och familj. Det är också i denna byggnad som campingen har en tvättstuga där det finns tvättmaskiner och torktumlare.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer