Campingplatser - First Camp Hoppa till innehåll

Etagecamping med havsutsikt på Fyn

Fyns mysiga campingplats med vattenpark!

4-stjärnig camping vid Middelfart

Den vackra utsikten, platsen och möjligheten att tillbringa dagarna vid stranden eller i poolen hjälper till att ge Skovlund Camping sina välförtjänta fyra stjärnor. I all blygsamhet tycker vi också att det är värt varenda en och vi arbetar hårt för att leva upp till standarden varje år. Bara 500 meter från campingen ligger en av Fyns mest barnvänliga stränder – naturligtvis med blå flagga. Perfekt för ett dopp, lek i vattnet eller som en utgångspunkt för en kajaktur.

När du semestrar på Skovlund Camping är du nära naturen och har möjlighet att upptäcka den vackra Fynska naturen, antingen på egen hand, med guide eller från vattnet. Du kan gå på kurser i olika vattensporter i närområdet. Vi är också en camping som har inte mindre än 5 lekplatser fördelade över vårt område med så många som 3 hoppslott. Dessutom har vi fotbollsplan, minigolf, tennis och naturligtvis vår populära djurpark, så barnen har alltid något att göra.

Egen husvagn eller tält

Oavsett om du är för komfort, standard (stor) eller en mindre tältplats, kan vi erbjuda enheter på bekvämt avstånd till faciliteter och lekplatser och även med fantastisk havsutsikt.

Moderna bekvämligheter

Oavsett var du befinner dig på Skovlund Camping är du aldrig långt från en av våra 3 byggnader med toalett, dusch och kök. Vi har utan tvekan Danmarks bästa utsikt från vårt utekök mitt på campingen.

20% på allt boende
Säkra nästa års boende med 20% rabatt!

Hurra! Vi firar att bokningen har öppnat och bjuder på 20% rabatt på allt boende – hela 2022 🎈 Boka med koden BOKA22 innan 31 oktober och passa på att säkra sommarsemestern och alla härliga långhelger med rabatt redan idag!

Info

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer