Bogense Simbassäng

Bogense Swimming Pool välkomnar alla till några härliga timmar i det våta elementet. Visa upp och dyk in i Bogenses roligaste vattenpark. Här är temperaturen alltid 29 grader, så oavsett om det snöar, regnar eller solen skiner så är det alltid trevligt att vara där. Alltid med utsikt över naturen genom vattenparkens stora panoramafönster.

 

Alla övernattande gäster på First Camp har gratis entré till Bogense Swimming Pool.

 

Det finns två pooler som båda är uppdelade i två sektioner. I den stora poolen finns en avdelning för den som simmar i skyttelfart på ena sidan. På andra sidan finns det flytande leksaker, en gungbräda och ett rep från taket. Så här kan du både hoppa, gunga och krypa. Djupet i ena änden är 1,3 m, medan det på den djupaste punkten är 3,3 m.

 

Tar du den slingrande rutschkanan till vattenparkens bottenvåning hamnar du i den varma poolen där. I ena änden mäter den 0,6 m och i den andra 1,2 m. Här har föräldrar roligt med sina barn – från mycket unga till lite äldre. Oavsett om du är ung, gammal eller någonstans däremellan är du alltid välkommen till vattenparken som verkligen har något att erbjuda!

 

Följ vår Facebooksida för uppdateringar om våra öppettider. Se här!