alt
alt
alt
alt

Efterårsferie i Danmark vecka 42 från 995 DKK - Boka nu 🌟

Välkommen till Danmark under den danska höstlovet - Efterårsferie! Smit iväg på ledighet lite tidigare än vanligt och njut av höstens campingsemester under hela vecka 42. Boka 3 nätter till fast pris, på utvalda destinationer ingår även entré till inomhusbadland, hurra!

Ingen rabattkod behövs - priset är redan sänkt!

Detta ingår i priset:

Erbjudandet gäller under 3 nätter från 11 - 20 oktober 2024

Pooläventyr i höst från 1.395 DKK

Klim Strand - Nordvestkysten

First Camp Klim Strand väntar ett roligt campingäventyr med 600 kvm stort inomhuslekland, pool, vattenland och relaxavdelning. Dessutom finns mängder av aktiviteter, som till exempel padel, hoppkudde, minigolf, lekplatser och mycket mer.

Råbjerg Mile - Skagen

First Camp Råbjerg Mile är en plats för en klassisk familjesemester med något för alla. Naturen runt campingplatsen inbjuder till utflykter och unika naturupplevelser. Här finns bland annat en boulebana, fotbollsplan, tennisbana, minigolfbana, lekplatser och hoppkuddar.

Bøsøre Strand - Fyn

Om du vill semestra bekvämt på Fyn är First Camp Bøsøre Strand platsen för dig. Tillbringa semestern med tid för skoj, avkoppling och härliga stunder tillsammans. Här får ni en semester i vackra omgivningar med massor av aktiviteter för alla.

Bøjden Strand - Fyn

First Camp Bøjden Strand bor du med havet som närmsta granne, eftersom campingplatsen gränsar till en fantastisk och barnvänlig badstrand på tre sidor. Ta ett dopp i vårt inomhusbadland. Upplev roliga lekplatser och fantastiska förhållanden för dig och din familj.

Hasmark Strand - Fyn

Välkommen till First Camp Hasmark Strand, en riktig semesterpärla på Norra Fyn. På campingplatsen hittar du till exempel en bistro, en stor vikingalekplats fem mindre lekplatser, inomhusbadland, fotbollsplan, beachvolley, lekland, barnklubb och mycket mer.

Ännu billigare i höst - boka från 995 DKK

Tempelkrogen - Holbæk

First Camp Tempelkrogen är en barnvänlig familjecamping med massor av roliga aktiviteter och fantastiska faciliteter för både stora och små. Med sitt läge vid Isefjorden är campingplatsen en av de vackrast belägna i hela Själland.

Frigård - Flensborg Fjord

Välkommen till First Camp Frigård, nära Flensburgfjorden och Flensburg stad. På campingplatsen finns massor av aktiviteter för hela familjen, som till exempel minigolf, hoppkudde, lekplatser, gångavstånd till Flensburgfjorden och mycket mer.

Lakolk Strand - Rømø

First Camp Lakolk Strand på Rømø är en äkta semesterpärla på södra jylland. På campingplatsen hittar du bland annat flera lekplatser, hoppkudde och minigolf. Inom gångavstånd finns även ett shoppingcenter med caféer, restauranger och butiker.

Ajstrup Strand - Aarhus

First Camp Ajstrup Strand, belägen bara 16 km från Århus centrum, är en campingplats för hela familjen. Här finns en härlig bred och barnvänlig sandstrand. Här kan du tillbringa många timmar med att bygga sandslott, samla snäckor och bara njuta av att vara nära vattnet.

Grenen Strand - Skagen

Välkommen till First Camp Grenen Strand, där en idyllisk campingupplevelse vid havet väntar dig. Belägen precis vid en fantastisk badstrand, erbjuder denna campingplats i Nordjylland en perfekt miljö för familjer. Här kombineras avkoppling vid havet med ett brett utbud av aktiviteter som passar alla åldrar.

Holbæk Fjord - Sjælland

Upptäck den lugna skönheten och de aktivitetsfyllda dagarna på First Camp Holbæk Fjord. Vår campingplats är en port till Själlands underbara natur, omgiven av pittoreska öar som Mön, Lolland, Falster, Omø, Sejerø, Nekselø och Orø. Här kan du uppleva den perfekta balansen mellan avkoppling och äventyr, med aktiviteter och upplevelser.

Skovlund - Lillebælt

För en semester som förenar natur och nöjen, välkommen till First Camp Skovlund - en sann semester-oas. Denna charmiga plats erbjuder allt från en fotbollsplan till lekplatser och hoppkudde, för att skapa en minnesvärd semester för familjer, par och vänner. Hos oss får du möjligheten att skapa oförglömliga minnen i en avslappnad och njutbar miljö.

Aarhus - Jylland

Besök First Camp Ajstrup Strand för en unik semesterupplevelse bara ett stenkast från Århus livliga centrum. Denna destination i Östjylland är en perfekt plats för både avkoppling och äventyr. Njut av långa promenader längs den vackra stranden, och låt barnen utforska de spännande lekplatserna.

Bogense City - Fyn

Oavsett om du är ute efter massor av aktiviteter och bad, eller avkoppling i vackra omgivningar, så är First Camp Bogense City stället för det. Här finns allt för både naturälskare och stadsfolk då Bogense har många olika butiker, restauranger och stormarknader i närområdet.

Vill du kunna avboka? Då är Flex alternativet för dig!

När du bokar Flex så har du alltid möjlighet att avboka eller göra ändringar i din bokning fram till kl. 15:00
dagen innan ankomst, oavsett anledning. Perfekt för dig som vill säkra semestern i god tid!