För både badkrukor och blötdjur

En vill vara inne, en vill vara ute. En är hungrig, en är törstig. En fryser, en svettas. Ibland känns det omöjligt att göra alla nöjda. Men inte på First Camp! Här har vi aktiviteter som gör alla barn glada. Vi har cykelstyren till de bångstyriga. Badvänliga sjöar till de sjövilda. Ja, vi har helt enkelt garderat oss mot sura miner. Se oss som er fristad. Varmt, och kallt, välkomna.

Barnens Gränna

Gränna är inte bara en magisk stad för vuxna, här finns även flera roliga aktiviteter för barn i alla åldrar! Allt från lekplatser och hoppkuddra på campingområdet till fartfyllda BMX-banor i närheten! Här ger vi dig några bra tips på aktiviteter för barn på och utanför campingområdet:

BMX

För ungdomarna finns det en BMX-bana (dirt) endast ett par hundra meter från campingen! Ett riktigt fartfylld äventyr. Tänk på att alltid använda hjälm!

Skatepark

Precis intill campingen ligger en skatepark, perfekt för ungdomarna att pröva på eller för den som är mer erfaren.

Hoppkudde

Barnen kommer kunna hoppa sig trötta på vår hoppkudde som finns bredvid äventyrsgolfen. Hoppkudden är uppblåst mellan kl. 10-21 och ligger vackert belägen precis vid stranden och Vätterns vackra vyer. Hoppkudden är riktigt populär för barn i alla åldrar, samtidigt som du som vuxen kan njuta av den vackra omgivningen.

Lekplatser

Campingen har 2 st lekplatser, en bakom receptionen med fantastisk utsikt över Vättern och endast 25 m till stranden. Gungor, kätterställning och rutschkana. Den andra ligger i mitten av campingen.


Bada i Gränna

Gränna – Vättern ligger på stranden precis intill Vättern och Gränna Lagunen. Lagunen är i direkt anslutning till Vättern och här finns en mjuk och härlig sandstrand där ni kan spendera långa och varma sommardagar. I nära anslutning till stranden finns också en lekplats och ett stort utbud av restauranger och kiosker. Det bästa av flera världar helt enkelt! Längst med stranden kan du även promenera och njuta av de vackra vyerna!

Även i närområdet hittar ni fantastiska möjligheter till bad. Läs mer på länken nedan.

Läs mer