Hoppa till innehåll

Rekordmånga aktiviteter väntar i sommar!

Närmare 10 000 aktiviteter och tusentals timmar med skoj 🎈

Frihet, grillkvällar, naturupplevelser, goda vänner, skratt, högtider, ja camping är allt det där och ännu lite till… På 39 utvalda destinationer i Sverige och Danmark kan du under sommarens bästa semesterveckor ta del av ett saftigt aktivitetsprogram, som inför säsongen 2022 har växt sig större än någonsin tidigare. 🎉

Lyssna här! 936 träningspass ska genomföras, 1170 kvällar med underhållning väntar och över 4000 möjligheter att träffa Yessi. Den här sommaren bjuder på en ordentlig aktivitetsbonanza utan dess like! För alla förtjänar en sommar fylld av skratt, nya minnen och äventyr oavsett om man besöker oss en eller flera nätter helt enkelt. Självklart är alla aktiviteter helt gratis att delta i för våra gäster, vi vill att alla ska vara med!

På programmet hittar du sprakande underhållning i form av rafflande quiz och fantastisk show, roliga och lärorika barnklubbsaktiviteter tillsammans med lyckodjuret Yessi och träningen gör comeback med stärkande och roliga träningsformer. Klicka dig vidare och läs mer om våra aktiviteter här nedan!

Säkra dina sommarminnen redan idag! Boka en familjestuga eller campingtomt med Flex – pengarna tillbaka om du ändrar dig!

Alla destinationer med aktivitetsprogrammet listat längre ner på sidan.

Sommarens aktiviteter görs möjliga i samarbete med Show Concept by Sarah Howard. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Aktivitetsprogram vecka 27-32

Årets aktivitetsprogram bjuder på 39 roliga aktiviteter sex dagar i veckan för såväl stora som små campare. Yessi smyger sig ut från skogen och dyker upp på hela 19 av dessa för att busa med barnen.

Måndag

10:00 Cirkelträning
11:00 FC Yessi Fotboll
12:00 Åter-Vinnarna
14:00 Yessis FemCamp
15:00 Ansiktsmålning
16:30 Meet & Greet med Yessi
17:30 Yessis Dansshow
20:00 Quiz-Show

Tisdag

10:00 Yoga
11:00 Ballongfigurer
12:00 Yessis skattjakt
14:00 Meet & Greet med Yessi
15:00 Music Quiz 12+
16:00 After Beach med show och röj

Onsdag

10:00 Pysselmys
11:00 FC Yessi Fotboll
12:00 Åter-Vinnarna
14:00 Yessis FemCamp
15:00 Ansiksmålning
16:30 Meet & Greet med Yessi
17:30 Yessis Dansshow
20:00 Quiz-Show

Torsdag

11:00 Yessis kompis-klubb
12:00 Ballongfigurer
13:45 Meet & Greet med Yessi
14:30 First Camp-loppet
15:30 Pysselmys

Fredag

12:30 Yoga
14:00 Skattjakt
15:00 Meet & Greet med Yessi
16:00 Ekorrneval
17:30 Showen om Yessi
20:00 Hits-Show

Lördag

12:30 Cirkelträning
14:00 Yessi fyller år
15:00 Meet & Greet med Yessi
16:00 Disco
17:30 Showen om Yessi
20:00 Rockshow

Mer om aktiviteterna

FC-Yessi – Vi spelar fotboll och alla är såklart bjudna till Yessis FC! Stora som små, gammal som ung. Vi delar upp oss i lag
och de som inte vill spela får heja på. Kom igen – kicka den som Yessi.

Åter-vinnarna! – Yessi brukar alltid säga att när man återvinner så vinner man igen och igen och igen och igen och.. Och det
är ju helt sant! Alla vinner på att återvinna! Det är exakt det vi ska göra i denna roliga aktivitet där vi återvinner precis vad som helst! Kanske du har en gammal äggkartong i husvagnen som är tom eller ett par gamla skor som du har lekt fram massor av underbara minnen med men som inte längre håller ihop? Ta med dem och pyssla och skapa fantastiska återvinster. Självklarthar vi även massor av spännande material på plats som Yessi samlat ihop till alla åter-vinnare!

Yessis FemCamp! – Nu är det upp till Camp – FemCamp!! Ta med hela familjen eller kom och tävla med andra
campingkompsiar i en spännande femkamp! Det blir galna stafetter, kluriga utmaningar och såklart massa, massa skratt!
Må bästa laget vinna!

Ansiktsmålning – ”Det bästa vi har är vår fantasi” brukar Yessi alltid säga. Med en kul ansiktsmålning kan du förvandlas och
bli en cool tiger som springer snabbare än blixten, en vacker fjäril som luktar på blommorna eller varför inte bli världens bästa
Yessi för en dag och bli precis lika busig och härlig som hon är! Det är bara fantasin som sätter gränserna och i Yessis värld
är allt möjligt.

Meet & Greet med Yessi – Nu har du chansen att få lite Yessikärlek! Kom och kramas, ge en high-five eller bara känn på Yessis mjuka päls. Självklart spelar vi Yessis egen låt Campa med oss, dansar Yessi-dansen och sprider #campinglycka med fototillfällen för de där oslagbara semesterbilderna!

Dansshow med Yessis Crew –  Ekorreografin sitter som en smäck i denna barnshow som bjuder upp till dans! Våra artister, eller Yessis Crew som de brukar kallas, berättar om äventyren de fått vara med om med Yessi och allt knasigt de stött på. Kom och dansa och ha kul med oss!

Ballongfigurer – Alla blir glada av en ballong! Därför har Yessi bestämt att campingen ska fyllas av ballonger. Men inte vilka ballonger som helst – ballongfigurer. Hur glad blir man inte av en vacker blomma, en liten hund eller varför inte ett Yessi-hjärta? Kom och få 100% ballonggjlädje!

Yessis Skattjakt – Yessi är ju som ni vet en ekorre och ekorrar är väldigt bra på att gömma saker. Barn däremot är superletare och därför har Yessi gjort en spännande skattjakt för alla barnen att ge sig ut på. Vi går på jakt och letar efter ledtrådar som hon gömt i naturen. Varje ledtråd innehåller en klurig och skoj utmaning som barnen måste lösa tillsammans för att få gå vidare mot nästa ledtråd. En kul aktivitet med mycket spänning och engagemang.

Music Quiz 12+ – SE HIT ALLA ÖVER 12 ÅR! Detta är stället för dig. Inga småsyskon, barnaskrik eller legobitar att trampa på. Vi lyssnar helt enkelt på bra musik, delar in oss i två grupper och gör varsitt kul music-quiz med våra favoritlåtar som vi utmanar varandra med. Lugnt och skönt, bra musik och hur kul som helst!

Pysselmys – Vi målar, pärlar, pysslar och tar fram alla våra bästa konstnärskunskaper. Varje vecka har Yessi dessutom kommit på ett roligt tema som vi utgår från!

Yessis kompisklubb! – Vet ni vad? Yessi är magisk. Hjärtat i hennes panna är inte bara fint utan det sprider kärlek och värme till alla som behöver det. Ibland kanske man känner sig ledsen, man kanske inte fick vara med och leka eller så kanske man känner sig rädd och ensam av någon annan anledning. I Yessis kompisklubb får ALLA vara med! I Yessis värld är ALLA människor och ekorrar exakt lika värda – precis så som det ska vara. Vad vi gör i klubben då undrar du? Öh, det är hemligt såklart.

First Camp-loppet – Stockholm Marathon, Göteborgsvarvet och alla andra lopp får se upp i backen för här kommer First Camp-loppet! En bana för vuxna (ca 2 km) och en för barnen (ca 1 km) att springa ute i vår vackra natur. Vi värmer upp ordentligt innan med både dans och stretching och sen är det bara att ge sig iväg! Självklart får man en cool medalj av Yessi när man är i mål!

Ekorrneval! – Du kanske inte visste det, men det är en flera hundra år gammal tradition att en gång i veckan så samlas alla ekorrar i träden och har en riktig ekorrneval! De dansar sig från träd till träd, pyntar sig med roliga hattar de gjort av ekollon och vinkar till alla älgar, rådjur och de andra djuren nere på marken. I vår ekorrneval stannar vi på marken, men vi skapar samma magiska stämning som vi sprider med vårt ekorrnevalståg som leds av Yessi genom campingen!

Yessi fyller år! – Hurra, hurra, hurra, hurra!!! Ni vet väl att ekorrar fyller år varje vecka? Det är sen gammalt. Och Yessi ÄLSKAR att fylla år. Det blir kalas med allt som hör till och såklart massor av överraskningar! Om du är bjuden? ALLA är bjudna på Yessis kalas.

Disco – Dansa, pausa! Eller snarare dansa, dansa! Kan du dansa som Yessi och vicka på den långa ludna svansen? Kanske du är grym på att snurra eller shuffla eller dansa en riktigt ful fuldans! Det blir ett härligt disco med kul danslekar och sköna moves varje lördag för att komma riktigt i helg-stämning!

Yessis Dansshow – Vi dansar, skakar våra lurviga och har hur kul som helst i denna fartfyllda dansshow där alla får vara med och dansa! Favoriter som Campa med oss och First Camp-låten år självklart med blandat med barnens alla bästa partylåtar. Nu kör vi!

Showen om Yessi – Yessi bor här på campingen med oss, hon är vår allra bästa vän. Men hur kom det sig att hon hamnade här och vad är egentligen ett lyckodjur? Kom och var med när Yessi själv berättar historien i en fartfylld show med sång och dans!

Klassificering på First Camp

Guide till din nya favoritdestination Vad betyder egentligen symbolerna? Våra destinationer är...

Läs mer

First Camp Club

First Camp Club Om du gillar camping kommer du att älska vår medlemsklubb First Camp Club. Som...

Läs mer

Detta händer på First Camp

Renoveringar, förbättringar och nyheter 2022 Nytt år - nya campingminnen att se fram emot,...

Läs mer

Camping med pool

Tips och inspiration på camping med pool Åk på härlig poolsemester i Sverige ☀️ Varma...

Läs mer

Padel på First Camp

Bli padelproffs på semestern Har du hängt med i padelsvängen? Om inte har du chansen nu! We...

Läs mer

Barnklubb

Campingsveriges största barnklubb Äventyr med ekorren Yessi – First Camps alldeles egna...

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro På utvalda First Camp destinationer serverar vi vällagad mat, allt från...

Läs mer

Flex och bas

Mer frihet med flex och bas I andra resebranscher som flyg och tåg kan man välja mellan att boka...

Läs mer

Danska campingplatser

Våra danska campingar Här hittar du alla våra danska campingar. Fyra av campingarna är belägna...

Läs mer

Underhållning & aktiviteter

Rekordmånga aktiviteter väntar i sommar! Närmare 10 000 aktiviteter och tusentals timmar med...

Läs mer

Svenska campingplatser

Våra svenska campingar Här hittar du alla våra svenska campingar. Nära 50 destinationer med...

Läs mer

Säsongsfamiljen

Avkopplande, bekvämt, fridfullt.. och alldeles alldeles underbart! Säsongslivet ändå. Maximal...

Läs mer

Familjestugor

Familjestugor Stugsemester med hela familjen på över 50 destinationer Till dig som planerar...

Läs mer

Hållbarhetsarbete

Ett hållbart semesterval på First Camp 🌱 First Camp är Skandinaviens största...

Läs mer

Yessis bästa tips till en hållbar semester

Yessis bästa tips till en mer hållbar semester -Så kan du som campare bidra 🙌 När...

Läs mer

Att campa på First Camp

Tips och trix före, under och efter campingsemestern! På den här sidan hittar du våra bästa...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer