Aktivitet padel

Bli padelproffs på semestern

Har du hängt med i padelsvängen? Om inte har du chansen nu! We Love Padel grymma padelbanor finns på flera av våra destinationer.

Vad är padel och hur går det till?

Padel eller padeltennis som det ibland kallas kommer ursprungligen från Latinamerika där sporten idag har miljontals utövare. Och det har ju inte undgått någon att padel även har slagit stort även i Sverige. Padel kan liknas vid en variant av tennis och squash och utövas lite som en mix mellan de två. Planen är till storleken ungefär hälften så stor som en tennisbana och man spelar allt som oftast dubbel – vilket innebär att man är fyra spelare på planen i lag om två. Det bästa av allt är att stora som små och nybörjare som proffs alla kan spela tillsammans och ha riktigt kul!

Vid varje bana finns regler och förklaringar som hjälper er att komma igång med spelet. Det finns såklart även personal till hands vid frågor eller funderingar. Vill du vässa dina padelskills ytterligare finns möjlighet att boka tränare på plats.

Boka padelbanor

1. Surfa in på matchi.se

2. Sök på destinationens namn

3. Hitta en ledig tid som passar dig och boka

Tiderna släpps för bokning två veckor i förväg så boka gärna i god tid, tiderna brukar gå åt snabbt. Observera att banorna först kommer vara bokningsbara i Matchi när de har byggs färdigt och öppningsdatum är klart.

Öppettider

Samtliga banor är öppna 07:00-22:00 under sommarsäsongen.

Pris

Priserna varierar mellan bana och timme. Hyra av rack och köp av bollar går att göra på plats.

Hitta Padel Mates

Sugen på att spela men ingen att spela med? Inga problem. Ladda ner appen Padel Mates på AppStore eller Google Play och hitta andra spelsugna campare.

Hitta padelbanor här

Arcus – Luleå

Välkommen till vår camping i Luleå, First Camp Arcus – Luleå, som är öppet året runt med sina magiska sommardagar och vackra vinterlandskap. På den norrländska kusten i Luleå väntar ett enastående naturliv, så fram med fiskespöet och hämta hem dagens kvällsmat i form av sik, röding och gädda direkt från Lule älv.

Löttorp – Öland

First Camp Löttorp – Öland är en riktig campingidyll på norra Öland som passar barnfamiljen såväl som husbilsparet och kompisgänget.

Kolmården - norrköping restaurang

Kolmården – Norrköping

På jakt efter ditt nästa äventyr? Välkommen in till vår camping i Kolmården! Campingen ligger nära Nordens största djurpark och Kolmårdens Tropicarium.

Hökensås - Tidaholm

Hökensås – Tidaholm

First Camp Hökensås – Tidaholm är drömmen för alla som tycker om natur, fiske och vandring.

Ånnaboda - Örebro vinter

Ånnaboda – Örebro

First Camp Ånnaboda – Örebro erbjuder vildmarksliv och aktiviteter året runt för hela familjen.

umeå vinter

Nydala – Umeå

Välkommen till vackra Norrlandskusten och First Camp Nydala – Umeå som håller öppet året runt för dig!

City – Stockholm

First Camp City – Stockholm är en liten, enkel och citynära camping vackert belägen i Flatens naturreservat invid Flatensjön.

Björkäng camping

Björkäng – Varberg

First Camp Björkäng-Varberg, strax söder om Varberg, är en enkel, trevlig och mysigt belägen familjecamping.

Karlstorp – Halmstad

På den lilla och mysiga campingen First Camp Karlstorp – Halmstad bor ni med promenadavstånd till Tylösands berömda sandstrand och samtidigt nära Halmstads fina stadskärna.

Sunne – Fryksdalen

Fartfylld camping med campingplatser, stugor och restauranger intill sjön Fryken. Precis intill campingen ligger Sunne Sommarland – Ett av Sveriges bästa sommarland!