Himlabadet - First Camp Hoppa till innehåll

Himlabadet

Bada, surfa, lek eller ta en välbehövlig relax med något kallt i glaset. Himlabadet i Sundsvall bjuder verkligen in till äventyr.

Äventyrsbad
I äventyrsbadet finns allt för en rolig och spännande badupplevelse tillsammans med familj och vänner. Här finns attraktioner för både stora och små. Du kan klättra upp i himlabadets torn och kasta dig utför tre olika vattenrutschbanor, simma runt med eller mot strömmen i den cirkelformade poolen, bestiga klätterväggen och testa vattenpisten – en brant lutande bana med vatten som sprutar mot mitten.

Varför inte avsluta med ett besök i kolmilan? En varm pool som ligger i en grotta, svart på utsidan och orange väggar inuti som ger en känsla av eldflammor.

Småbarnsområde
Två mindre pooler med varierande djup, den ena med en strand, perfekt för de minsta. Bland attraktionerna finns två vattenrutschbanor, vattenfall, grotta, lekskulpturer och en minibubbelpool. Intill finns en bubbelpool för vuxna samt sittbänkar. Dusch och toalett med skötbord finns alldeles runt hörnet.

Surfstream
Himlabadet är först i Europa med surfmaskinen Surfstream, en attraktion för ungdomar och vuxna. Surfstream är konstruerad som en flodvåg och ger känslan av att surfa på riktiga vågor. Den är flexibel, flera personer kan surfa samtidigt och vattnets hastighet går att reglera för bästa möjliga anpassning till surfarens kunskapsnivå.

Läs mer på himlabadet.se.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer