Aktiviteter i närområdet

First Camp Lilleby – Göteborg, en blandning mellan stadspuls och salta bad!
Välkommen till fantastiska Göteborg med mängder av aktiviteter både på och i närheten av campingen. Med bussförbindelse direkt vid campingen är du nära Göteborgs stora utbud av nöjen, shopping, restauranger och storstadspuls. Efter en hektisk dag i händelsernas centrum kan du vila ute på klipporna eller sandstranden och ta ett dopp i havet.

 

Härifrån tar du smidigt bussen in till city för spännande äventyr.
Här finns Liseberg som är Nordens största nöjespark, vetenskapscentrumet Universeum och Världskulturmuseet.
Staden är full med oslagbar shopping, mysiga caféer och välrenommerade restauranger. Upptäck Göteborgs skärgård med Evert Taubes Vinga, krabbfiske och sälsafari – möjligheterna är oändliga!

 

JumpYard Göteborg
Ta med familjen på ett riktigt roligt äventyr under semestern. JumpYard är nordens roligaste trampolinpark där du kan hoppa loss, lära dig coola tricks eller varför inte prova på klättring, eller ninjabanan. Här väntar flera roliga aktiviteter som passar både stora och små! Perfekt aktivitet för en regnig dag eller för dig som bara vill hitta på något riktigt skoj! Läs mer här.

 

100 Point Challenge
Upptäck Göteborg genom detta unika spel för hela familjen, arbetskamraterna eller kompisgänget! Lärorikt och samtidigt väldigt kul.

 

Västkustens skärgård – Kastor Boat
Njut av Göteborgs unika skärgård till sjöss. Varje årstid bjuder på sin charm och nya upptäckter. Sälsafari, Evert Taubes Vinga, makrillfiske eller kanske hummerfiske.

 

Lisebergs Nöjespark
Hoppa på spårvagnen och lek med familjen på Nordens största nöjespark. Från Balder och Helix till Allsång med Lotta. Här finns allt för alla åldrar.

 

Göteborgs Gokartcenter
15 minuter från oss hittar du Göteborgs Gokartcenter. Farfylld racing både inomhus och utomhus.