Familj

Vikingarnas arv
Inte långt från campingen, lite väster om Slagelse, ligger vikingaborgen Trelleborg som är ett av Danmarks viktigaste monument från vikingatiden. Ringborgen uppfördes av självaste Harald Blåtand i slutet av 900-talet. I Roskilde finns fem vikingaskepp i original att beskåda. Från maj till september kan man dessutom prova livet ombord på ett vikingaskepp på Roskilde Fjord. Klä er som vikingar och svinga de tunga svärden. Studera byggandet av ett vikingaskepp eller prova på olika hantverk från tiden.

 

Lek och golf
Är det modernare nöjen som lockar? Ta då en tur till Sommerland Sjælland som ligger ca 30 minuter med bil från campingen. Här finns massor av aktiviteter för hela familjen och Själlands största vattenland. Köp biljetter i informationen, så slipper ni stå i kö! BonBon-Land är en annan populär familjeattraktion mitt på Själland. Nöjesparken är ett givet semestermål om barnen får bestämma. Här finns över 60 attraktioner för stora och små. Låt tonåringarna släppa loss i Vildsvinet medan de yngre provar alla snälla och roliga barnattraktioner.

​För den golfsugne är Midsjællands Golklub väl värd ett besök – banan håller hög klass med både svåra och lätta hål. Vatten spelar in på 14 av de 18 hålen och det är korta avstånd mellan green och tee. Boende på Tempelkrogens Familiecamping kan använda golfklubbens faciliteter, inklusive fitnesscentret, med 20 % rabatt.”

 

Djurpark
ZOOPARK är hem för den sällsynta vita tigern Elvis, skojfriska apor, kramsugna ormar och många andra spännande och farliga djur. Den moderna djurparken prioriterar djurens välfärd. I stora naturliga hägn kan de leva så naturligt som möjligt och aktiveras dagligen. Packa matsäcken och njut av en picknick i trädgården vid sjön.