Poängvillkor och FAQ

Som medlem i First Camp Club samlar du poäng på dina bokningar som du sedan kan använda för att betala kommande bokningar med. Perfekt för dig som vill passa på att upptäcka mer av det härliga campinglivet och boka ett nytt äventyr till ett bättre pris, hurra! Här nedan kan du läsa mer om våra poängvillkor och hur du enkelt kan registrera dina poäng i efterhand. Längst ner på sidan hittar du även frågor och svar som berör First Camp Club.

Poängvillkor

Poängen gäller i tre år. T.ex. de poäng som du tjänar in under 2022 sparas fram till och med årsskiftet 31 december 2024

Du samlar poäng på alla svenska och danska destinationer, poängen beräknas på samma sätt oavsett lokal valuta SEK/DKK/NOK du betalar i

Du samlar poäng på all logi till ordinarie pris, både stuga, campingbokningar, hotell och glamping

Du kan betala nya bokningar med dina insamlade poäng. Gäller på alla svenska, danska och norska destinationer

Automatisk uppgradering till klubbnivån First Camp Gold för varje år du tjänat in 500 poäng under året. Du förblir medlem i First Camp Gold till och med årsskiftet året därpå. T.ex. om du tjänat in 500 poäng i juli 2022 förblir du gulmedlem till och med årsskiftet 31 december 2023.

Poängen delas ut efter att du checkat ut från din vistelse

Endast bokningar direkt med First Camp är poänggrundande.

Poäng tilldelas inte på rabatterade priser, exempelvis månads- och säsongspriser eller företagsbokningar. I händelse av ombokning och/eller avbokning överförs endast giltiga poäng tillbaka till ditt First Camp Club konto (utgångna poäng kan inte återanvändas) och de behåller sina ursprungliga utgångsdatum. Gäller endast bokningar med Flex.

Poäng tilldelas inte på rabatterade erbjudande/kampanjer eller rabattkoder

Poäng tilldelas inte bokningar där utcheckning skett innan aktivt medlemskap (registrerat & bekräftat) i First Camp Club

Bokningar (logi) som betalas med poäng eller delbetalas med poäng, är inte poänggrundande


Som medlem i First Camp Club så godkänner du att vi skickar unika utskick med erbjudanden och rabatter till dig. Här hittar du våra användarvillkormedlemsvillkor samt integritetspolicy där vi beskriver hur vi samlar in dina uppgifter samt hur dessa hanteras för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Registrera bonuspoäng i efterhand

Fick du inga bonuspoäng efter din senaste campingvistelse? Vi hjälper dig gärna att efterregistrera bonuspoäng för vistelser upp till sex månader tillbaka i tiden – du måste vara medlem under denna tid.

Support och klubbfrågor

Har du frågor kring ditt medlemskap och First Camp Club? Tveka inte att höra av dig till oss på First Camp. Skicka ett mail till vår supportmail firstclub@firstcamp.se så hjälper vi dig.