JOBBA HOS OSS

Är du serviceinriktad, engagerad och gillar att jobba med människor?

Jobba hos oss

First Camp är Skandinaviens största campingkedja med över 55 destinationer, och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa campinglycka för våra gäster. 

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag, och glädje är vad vi vill att våra gäster ska känna, det är vad vi vill att våra medarbetare ska känna. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Våra värderingar

Dagligen arbetar vi i First Camp-familjen med våra värderingar: We careWe have funWe simplify och We deliver results. Vi bryr oss om våra gäster och varandra som kollegor, samt miljön omkring oss. Vi skrattar med varandra och bjuder på oss själva, vi har roligt för camping är ju kul(!). Vi hjälper varandra som kollegor och försöker, i allt vi gör, att göra det enklare för våra gäster, stora som små, nya campare och rutinerade campingentusiaster. Och vi levererar resultat, om inte gästen är nöjd då är inte vi nöjda, och vi ger alltid det lilla extra för att komma ett steg framåt. Läs mer om hur vi jobbar med våra värderingar här.

En växande campingkedja

Vår campingkedja växer hela tiden med nya campingar och medarbetare till First Camp-familjen. Vi är en seriös arbetsgivare med koll på både kollektivavtal och arbetsmiljöfrågor. Våra arbetsplatser passar både dig som vill göra karriär inom branschen eller dig som vill ha världens roligaste sommarjobb. Många unga får sitt första riktiga jobb hos oss och det är ett ansvar vi uppskattar. När sedan många väljer att stanna kvar över åren och växer tillsammans med oss, gör oss väldigt stolta. Oavsett om du söker ett jobb i reception, vaktmästeri eller städ på en destination, vill bli en av våra nya ledare eller en del av vårt ekonomiteam – så kan du hitta ditt nästa jobb hos oss!

Lediga jobb i Sverige

Är du serviceinriktad, engagerad och gillar att jobba med människor? Då är du rätt person att söka jobb hos oss på First Camp!

Frågor & Svar