Hoppa till innehåll

Medlemsvillkor

First Camp Club

Senaste uppdatering av Medlemsvillkoren 20201207

Medlemsvillkor

Genom att du registrerar dig och blir medlem i vår medlemsklubb First Camp Club som tillhandahålls och administreras av First Camp Sverige AB (”Vi” eller ”Oss”) accepterar du och förbinder dig att följa dessa medlemsvillkor ”Medlemsvillkor” samt bekräftar att du har läst och accepterat våra användarvillkor för vår webbsida och app.

Medlemsklubbens erbjudanden gäller i förhållande till bokningar av anläggningar hos First Camp Sverige AB i Sverige, som tillhandahålls via vår webbsida www.firstcamp.se samt mobilapplikation First Camp .

Medlemskap

Om du gillar camping kommer du att älska First Camp Club. Det är vår egna medlemsklubb som ger dig bonuspoäng, unika rabatter och erbjudanden.

Att vara medlem i vår medlemsklubb First Camp Club är kostnadsfritt och gäller för alla destinationer i Sverige.

Medlem kan du bli när som helst via vår mobilapplikation First Camp eller webbplats www.firstcamp.se vid bokning. Ladda ner appen i App Store eller Google Play. Du kan även bli medlem genom att kontakta oss i receptionen eller vårt Contact Center. För att bli medlem i First Camp Club måste du ha fyllt 18 år. Medlemskapet, som är personligt och inte kan överlåtas, samt är endast tillgängligt för privatpersoner.

Du måste skapa ett konto hos Oss för att få åtkomst till lojalitetsprogrammet som är knutet till medlemskapet. Det är helt frivilligt att skapa ett konto och att lämna efterfrågad information om personuppgifter. Under alla omständigheter accepterar du att tillhandahålla korrekt och fullständig information till Oss.

När du loggar in på ditt konto, via hemsida eller app, får du åtkomst till ”Mina sidor” med ett personligt anpassat innehåll och för dig specifika förmåner och erbjudanden.

Förmåner, erbjudanden och kommunikation

Som medlem i First Camp Club godkänner du att erhålla anpassad kommunikation med uppgifter om personliga erbjudanden och utvalda generella medlemserbjudanden. Du godkänner även anpassade nyheter, rekommendationer, inspiration, inbjudningar till event och olika förmåner kopplade till just ditt medlemskap.

Vi kommunicerar vanligtvis via e-post, sms, magasin, brev och firstcamp.se eller annan elektronisk kommunikation, men ibland kommunicerar Vi även genom digital annonsering på externa webbsidor (t.ex. Facebook).

Personuppgifter

När du blir medlem i vårt lojalitetsprogram registrerar Vi ditt namn samt dina kontaktuppgifter, kopplat till ditt medlemskap. Syftet med registreringen är att Vi ska kunna leverera en tjänst till dig (medlemskap i lojalitetsprogrammet) och den legala grunden för personuppgiftsbehandlingen är avtal. Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i vårt lojalitetsprogram.

När du deltar i kampanjer, tävlingar och kundundersökningar som en del i vårt lojalitetsprogram behandlar Vi dina kontaktuppgifter och svar med syftet att kunna följa upp kampanjer, tävlingar och kundundersökningar.


First Camp Sverige AB, org.nr 556618-9873, med adress Erik Dahlbergsallén 15, 115 20 Stockholm, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av dina personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta Oss om du skulle vilja ha mer information om vilka personuppgifter Vi har registrerat om dig och hur Vi använder uppgifterna eller om någon uppgift skulle vara felaktig och du vill att Vi rättar den. Du kan till exempel ringa Oss på 0771-101 200 eller skicka ett mail till GDPR@firstcamp.se så besvarar Vi dina frågor.

Läs mer om hur Vi behandlar dina personuppgifter och dina fullständiga rättigheter i vår integritetspolicy.

Hur du tjänar och använder bonuspoäng

Nedan finner du information om hur du tjänar och använder poäng vid våra olika bokningssystem.

Som medlem i First Camp Club får du:

 • 10% av boendevärdet i poäng av det du bokar online eller genom appen.
  Exempelvis: Bokar du camping för 500kr, får du 50 poäng.
 • 5% av boendevärdet i poäng av det du bokar via telefon eller direkt på plats.
 • Exempelvis: Bokar du camping för 500kr, får du 25 poäng.

Du kan använda dina bonuspoäng till följande:

 • Till köp på artiklar i klubbens poängshop samt andra erbjudande som varierar från tid till annan.
 • Till bokningar på våra destinationer, antingen online eller över telefon och på plats i receptionen.

Så här tjänar du och använder poäng online eller mobilapplikation:

 1. Logga in med dina uppgifter på hemsidan eller appen.
 2. Genomför bokningen och poängen uppdateras till ditt konto när checkat ut.
 3. Vid betalningen kan du även välja att betala bokningen med dina redan intjänade poäng.

Så här tjänar du och använder poäng på bokningar över telefon/i receptionen:

 1. Ange ditt kundnummer eller den emailadress som du har kopplat till First Camp Club när du ska göra din bokning.
 2. När du sedan ska betala kan du välja att använda dina redan intjänade poäng.

Poängvillkor för First Camp Club

Poäng som har tjänats in under 2017 och 2018, samt den poäng som tjänas in under 2019 är giltiga fram till 2020-12-31. Från 2020-01-01 gäller att poäng som intjänats under ett kalenderår är giltiga fram till slutet av nästkommande kalenderår.


Endast bokningar direkt med First Camp Club är poänggrundande.


Du kan samla och nyttja poäng på alla våra svenska campingar.


Poäng tilldelas inte på rabatterade priser, exempelvis månads- och säsongspriser eller företagsbokningar. I händelse av ombokning och/eller avbokning överförs endast giltiga poäng tillbaka till ditt First Camp Club konto (utgångna poäng kan inte återanvändas) och de behåller sina ursprungliga utgångsdatum.

Poäng tilldelas inte bokningar som skett innan du registrerat ditt medlemskap i First Camp Club.

Bokningar som betalas med poäng är inte poänggrundande.

Poängen delas ut efter att du checkat ut från din vistelse.

Så länge Vi inte framställer något annat kan medlemspoäng endast användas av dig personligen.

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa poängvillkor. I så fall kommer Vi att klart och tydligt informera om de kommande ändringarna i god tid i förväg, så att du kan välja att säga upp ditt medlemskap om du inte samtycker till ändringarna.

De tillämpliga poängvillkoren och vår integritetspolicy för medlemmar kommer alltid att finnas tillgängliga på www.firstcamp.se och via vår app, och Vi kommer naturligtvis också att tillhandahålla information om ändringar på begäran från dig.

Medlemskapets giltighet och avslut

Ditt medlemskap i First Camp Club gäller tills vidare. För att avsluta ditt medlemskap kontakta firstclub@firstcamp.se. Vid avslut av medlemskap raderas alla personuppgifter som har samlats in och behandlats för att uppfylla dessa Medlemsvillkor. Eventuella innestående poäng förfaller vid avslut av medlemskap.

Vi förbehåller Oss rätten att ändra, tillfälligt avbryta eller avsluta ditt medlemskap;

i) i det fall du bryter mot dessa Medlemsvillkor eller våra Användarvillkor för webbsida och app, eller

ii) för det fall Vi skulle genomföra ändringar i eller avsluta vårt lojalitetsprogram.

Du åtar dig att omedelbart informera Oss om all otillbörlig användning av ditt konto för åtkomst till Mina sidor.

Du har inte rätt att, helt eller delvis, överlåta eller på annat sätt avyttra dina rättigheter och/eller skyldigheter enligt dessa Medlemsvillkor utan föregående skriftligt medgivande från Oss. På samma sätt har Vi inte heller rätt att överlåta eller på annat sätt avyttra dina rättigheter och/eller skyldigheter enligt dessa Medlemsvillkor utan föregående skriftligt medgivande från dig. Utan hinder av detta har Vi rätt att överlåta våra rättigheter och skyldigheter enligt dessa Medlemsvillkor utan ditt medgivande till i) något av First Camp närstående företag eller ii) en enhet som förvärvar samtliga eller i stort sett samtliga av First Camps tillgångar.

Om en av våra affärspartner går i konkurs eller på annat sätt inte kan uppfylla sina åtaganden gentemot Oss eller våra medlemmar kan inga retroaktiva anspråk göras. I så fall kommer Vi att fastställa om och hur poäng för bokade men oanvända vistelser ska överföras tillbaka till ditt konto.

Överlåtelse

Du samtycker till att Vi kan överlåta eller delegera våra rättigheter eller skyldigheter under Medlemsvillkoren till tredje part.

Ändring av Medlemsvillkor

Vi kan komma att göra ändringar i Medlemsvillkoren. Innan en villkorsändring träder i kraft informeras du alltid på www.firstcamp.se, i vår app eller via e-post. Om ändringarna är av väsentlig betydelse kommer du att informeras i god tid innan ändringar börjar gälla och Vi kommer även att förklara innebörden av ändringarna.

Tillämplig lag och jurisdiktion

Tvister rörande dessa Medlemsvillkor regleras i enlighet med svensk lag. Tvister avgörs av svensk domstol.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring ditt medlemskap eller kundklubben? Tveka inte att höra av dig till Oss på First Camp. Skicka ett mail till vår supportmail firstclub@firstcamp.se så hjälper Vi dig.

För att göra en begäran till Oss avseende vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill avsluta ditt medlemskap, skicka ett mail till firstclub@firstcamp.se.

Smart Stay

Bättre boende för nytänkande företag Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende...

Läs mer

Klassificering på First Camp

Guide till din nya favoritdestination Vad betyder egentligen symbolerna? Våra destinationer är...

Läs mer

First Camp Club

First Camp Club Om du gillar camping kommer du att älska First Camp Club. Det är vår egen...

Läs mer

Padel på First Camp

Bli padelproffs på semestern Har du hängt med i padelsvängen? Om inte har du chansen nu!...

Läs mer

Vässla

Hyr Vässla Bike Enkla, smarta och miljövänliga utflykter med Vässla Vässla Bike och First...

Läs mer

Barnklubb

Campingsveriges största barnklubb Sommaräventyr med ekorren Yessi – nu med rekordmånga...

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro På utvalda First Camp destinationer serverar vi vällagad mat, allt från enklare...

Läs mer

Flex och bas

Mer frihet med flex och bas I andra resebranscher som flyg och tåg kan man välja mellan att boka...

Läs mer

Danska campingplatser

Våra danska campingar Här hittar du alla våra danska campingar. Fyra av campingarna är belägna...

Läs mer

Svenska campingplatser

Våra svenska campingar Här hittar du alla våra svenska campingar. Nära 40 destinationer med...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bästa campingarna på västkusten

Läs mer

5 anledningar att campa i Varberg i sommar!

Läs mer

Vårens måsten i Campingsverige

Läs mer