vinter Gol Hallingdal
skilift vinter

För badkrukor och blötdjur

En vill vara inne, en vill vara ute. En är hungrig, en är törstig. En fryser, en svettas. Ibland känns det omöjligt att göra alla nöjda. Men inte på campingsemestern. Här har vi garderat oss mot sura miner med aktiviteter som gör alla barn glada, både badkrukor och blötdjur.

Tropicana Badeland

Tropicana Badeland är ett av Norges största badland, med vattenparker både inomhus- och utomhus! Här finns megarutchbanor, vågbassäng, spännande grottor och massor av roliga vattenaktiviteter. Ett riktigt paradis för alla som älskar fartfyllda vattenäventyr. Den största rutschbanan är hela 106 meter lång, så gör er redo för pirr i magen. För dom minsta finns även ett eget djungelland med 35cm djupt vatten


Gol centrum

Från campingen når du centrum på bara några minuter, här finns trevliga restauranger, shopping och sevärdheter.


Gol Motor & Fritidspark

För dig som gillar fart, på riktigt! Här kan du testa på motocross och fyrhjuling, köra 8-kamp med familjen eller åka på guidad snöskotersafari med kompisgänget. Ett riktigt roligt äventyr och ett kul sätt att uppleva Gol på.

Läs mer här: https://golmotorpark.no/


Hyr elcykel

Hyr en cykel och upplev den vackra naturen runt om destinationen, eller varför inte ta en tur till Gol centrum? Roligt för hela familjen och perfekt för er som vill hitta på en mysig aktivitet tillsammans. Elcyklarna hyrs ut via Turistbyråns app, hör av dig till oss i receptionen så hjälper vi dig.