First Camp Gold

First Camp Gold

Sätt extra guldkant på campinglivet 🌟

First Camp Gold är medlemsnivån för dig som verkligen älskar campinglivet. Helst av allt spenderar du alla dina lediga stunder på din favoritdestination, eller så är du en av dom som älskar att upptäcka nya unika platser under årets alla årstider – och det vill vi hylla dig för! 🙌 First Camp Gold är precis som det låter, en riktig guldnivå där skimrande guldkorn till rabatter, erbjudanden och förmåner väntar. Allt för att du ska kunna njuta och lyxa till det lite extra. Här kan du läsa mer om allt härligt som vi erbjuder våra mest lojala medlemmar, häng med! 😃

Hur blir man guldmedlem då? När du sparat ihop 500 poäng under året uppgraderas du automatiskt till First Camp Gold, för att vi vill skämma bort dig lite extra. Varje år som du samlat ihop 500 poäng förblir du en av våra guldmedlemmar som får ta del av unika campingförmåner. Poängen som du tjänat in kan du såklart spara och använda precis som du vill i hela tre år!

Vi reserverar oss för eventuella justeringar.

Välj en favoritplats

Har du en favoritplats du gärna vill återkomma till? Eller har du kanske blivit tipsad om en alldeles unik plats intill vattnet eller storslagna vyer. Oavsett vad kan du som guldmedlem välja just din favoritplats under semestern – helt gratis! 😃 Denna guldförmån gäller både för camping och stuga på ALLA våra destinationer*, hurra! Val av plats görs i din bokning online. *Gäller i mån av plats.

Guldhäfte med unika erbjudanden

Som guldmedlem får man lite extra av allt. Som ett helt unikt och eget guldhäfte som skickas hem till dig på posten. Vi pratar såklart om massa roliga rabatter som du kan nyttja inför, under och efter din campingsemester. Bjud med en vän till ett billigare pris, unna dig en gratis glass eller nyttja grymma rabatter på aktiviteter och faciliteter. Ja, som en gott och blandat påse för campingfantasten ungefär – allt för extra campinglycka! *Guldhäftet skickas postalt under våren till samtliga guldmedlemmar. Uppgraderas du till Guldmedlem senare på året får du häftet inför nästkommande säsong.

Gratis tömning av tank och vattenpåfyllning

Varje dag från kl. 12.00 kan du som guldmedlem svänga förbi oss och tömma tanken och fylla på vatten helt gratis! Gäller på ALLA destinationer, oavsett om du är ute och rullar i Norrland eller sydligaste Danmark. Denna härliga förmån kan inte förbokas, utan den måste bokas direkt i receptionen på vald destination. Varmt välkommen att tömma och fylla på ditt rullande hem. Och vet du vad, du har över 60 destinationer att välja och vraka bland! 👏

Gratis kaffe vid incheck

Unna dig en riktigt härlig start på campingsemestern. Checka in i lugn och ro och njut av en go kopp kaffe eller te – helt gratis! Perfekt för dig som rest långt, men även för dig som bara älskar kaffe såklart. Erbjudandet gäller på utvalda destinationer*. Och ja, självklart ingår även påtår 😉 Psst… Är ni fler i sällskapet men endast en medlem? Tipsa resterande att bli medlemmar så kan ni njuta av en härlig kaffestund tillsammans! *Erbjudandet gäller ej på Ånnaboda, Nora, Falun, Frösön, Mörudden, Mellsta, Sundsvall, Stockholm, Glyttinge.

Samla och betala med poäng

Ju fler campingäventyr du åker på, desto mer poäng samlar du! För varje bokning du gör får du nämligen 5% av boendevärdet tillbaka i poäng oavsett om du bokar online, via telefon eller på plats i receptionen. Och inte nog med det, dina insamlade poäng sparas i hela tre år! Men vad kan du då göra med poängen? Jo, dom kan du betala med när du bokar nästa äventyr. Som en alldeles egen intjänad rabatt, hurra! 🙌

Förtur till schyssta erbjudanden

Visst älskar man ett riktigt bra erbjudande? Ja, vi tänkte väl det. Som medlem hos oss är man unik och då får man ta del av massa grymma kampanjer – före alla andra! Säkra semestern till bästa pris, knip den där favoritplatsen och njut av lite extra förtur helt enkelt. Du som medlem får även ta del av unika rabatter som icke medlemmar inte får. Dessutom får du massa härlig inspiration och fiffiga tips inför din campingsemester.

Snooza hemresan - checka ut senare

Vad sägs om att förlänga semesterkänslan? För lite extra lyx, sovmorgon och campinglycka kan du som medlem, helt utan extra kostnad, checka ut kl. 16.00 på avresedagen! Gäller på alla destinationer och kan nyttjas av dig med boende i husbil, husvagn eller tält. Och vet du vad, du kan snooza hemresan när som helst och hur ofta du vill under året, med undantag v.27–32. Tänk bara på att du måste säga till receptionen i samband med incheckningen att du vill nyttja erbjudandet*. Hurra vad härligt! *I mån av plats, kan ej förbokas och gäller ej v.27–32. Gäller endast campingtomter.

Mumsiga klubbrabatter i bistron

Lyxa till det lite extra under semestern och ta del av härliga (och framför allt goda) klubbrabatter på utvalda rätter i bistron. I Sverige får du bland annat halva priset på Yessis mumsiga sommardröm och i Danmark får du rabatt på flera goda rätter. Njut av långa middagar med vänner och familj, eller beställ take-away och mys ner er i husvagnen. Visa upp ditt medlemskap i kassan när du beställer, smidigt och enkelt! *Gäller endast på destinationer med First Camp Bistro.

Kärradal - Varberg, camping i Varberg

Ännu mer campinginspiration

Eftersom First Camp Club är klubben för alla oss som älskar camping kommer vi självklart att bjuda på mängder med campinginspiration och härliga tips. I våra nyhetsbrev uppdaterar vi dig med senaste nytt på destinationerna, bästa restipsen just nu och andra grymma erbjudanden och campingdeals att ta del av. Allt som är kul att hålla koll på får du rätt ner i inkorgen, tjoho! *Du kan välja att avprenumerera från nyhetsbrevet när du vill.

Mer om First Camp Club