alt
alt
alt
alt
upptäck sunne sommarland

Boende i Värmland + 20% på inträde till Sunne Sommarland 🎉

Drömmer du om riktigt roliga badäventyr i sommar? Låt drömmen bli sann och upptäck populära Sunne Sommarland. Nu kan du boka ett unikt sommarlandspaket där du får 20% på 1 eller 2 dagars inträde till sommarlandet när du bokar boende på våra utvalda destinationer i Värmland. En familj på fyra personer sparar upp till 430kr, hurra! 😃

Boka ditt sommarlandspaket 🙌

✔ 1 eller 2 dagars entré till Sunne Sommarland med 20% rabatt
✔ Boende på utvalda destinationer i Värmland
✔ Välj bland utvalda camping och stugor
✔ Kan bokas 22 juni - 11 augusti 2024
✔ Lägg till antal personer i kassan
✔ Kan endast bokas online

Fr. 1 740 kr

För 2 vuxna + 2 barn

Sunne - Fryksdalen

 • Inkl. boende + 1 eller 2 dagars inträde
 • Utvalda stugor och camping
 • Restaurang och aktiviteter på området
 • Bo granne med Sunne Sommarland

Fr. 1 990 kr

För 2 vuxna + 2 barn

Skutberget - Karlstad

 • Inkl. boende + 1 eller 2 dagars inträde
 • Utvalda stugor och camping
 • Aktivitetsprogram ingår i priset
 • Ca 50 minuter till Sunne Sommarland

Fr. 1 920 kr

För 2 vuxna + 2 barn

Mörudden - Karlstad

 • Inkl. boende + 1 eller 2 dagars inträde
 • Utvalda stugor och camping
 • Mysigt boende vid Vänerns Strand
 • Ca 1 timma till Sunne Sommarland

Mer om Sunne Sommarland

Sunne Sommarland är ett riktigt säkert kort när det kommer till plaskigt roliga familjeäventyr. Med vårt unika Sunne Sommarlandspaket kan du dessutom njuta av alla roliga aktiviteter till extra bra rabatt. Ta med vänner och familj till en superrolig upplevelse, här finns attraktioner både för våghalsar och lite mer försiktiga. Prova på Lazy River, Mammut eller varför inte Långa vågen för dig som vill ha ett riktigt magkittlande äventyr.

Du kan även varva aktiviteterna med poolhäng, här finns nämligen pooler både för stora och små. På området finns gott om solstolar för en stund i solen eller för dig som vill koppla av mellan varven. Du ka även hyra en paviljong, perfekt för hela familjen som vill ha allt samlat på ett och samma ställe under hela dagen! Är inte vädret på topp så finns bastu och varma källor att värma sig i. För den som vill bada och leka i sjön Fryken finns även en badplats med brygga och en äventyrlig wipe-out-bana. Förutom badaktiviteterna på området finns även möjlighet att köpa enklare mat och dryck. Ja, på Sunne Sommarland väntar riktigt roliga äventyr så så passa på att säkra ditt sommarlandspaket idag! Du väljer själv om du vill boka paket med 1 eller 2 dagars inträde till Sunne Sommarland.

Några av attraktionerna 😄

Lazy River

Glid långsamt fram i floden som slingrar sig genom Sunne Vattenland. Passar dig som inte gillar när det går för snabbt i svängarna eller om du bara vill ta det lugnt en stund.

Mammut

I mammuten sitter ni upp till 4 personer i en gummiflotte. Större delen av sträckan åker ni i fullständigt mörker utan orientering! Starkt beroendeframkallande!

Långa Vågen

Långa vågen är en av de mer hissnande vattenattraktionerna i Sunne Sommarland och är perfekt för dig som gillar fart och spänning.

Wipeout

En uppblåsbar hinderbana med luriga passager och höga hinder som flyter ute i Fryken. Wipe-Out är en krävande hinderbana där ett litet felsteg gör att du hamnar i vattnet.

Fritt Fall

Vår brantaste och snabbaste vattenrutschbana. Känn hur ett sus går genom kroppen när du faller fritt i 67 km/h.

Pooler för stora och små

Efter att ha åkt alla vattenattraktioner är det skönt att bara simma omkring och plaska i en av våra härliga pooler. Här finns även ett äventyrsbad för de allra minsta.

*I paketet ingår boende på utvalda stugor och camping på några av våra destinationer i Värmland samt inträde till Sunne Sommarland, du väljer själv om du vill boka 1 eller 2 dagars inträde i paketet. Frånpriserna som visas är boende för camping i två dagar samt 1 dagars inträde till Sunne Sommarland för en person. Lägg till exakt antal personer i onlinebokningen så läggs automatiskt sommarlandsbiljetterna med 20% rabatt till. Barn under 1 meter går in gratis. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.