Yessi stuga
alt
alt
Yessi på Råå Vallar med stugor

Upptäck mer av Yessis värld!

En sak som är säker är att små (och stora) campare älskar Yessi, världens bästa lyckodjur! På sommaren kan ni träffa Yessi på mängder av destinationer i Yessis bästa barnklubb och ibland dyker hon upp och överraskar oss när vi minst anar det.

Får ni inte nog av Yessi och hennes bästis Zumzum kommer här några tips på underbara destinationer och stugor att upptäcka för att fylla semestern med ännu mer magisk campinglycka! Det bästa receptet på en oförglömlig semester är helt klart en stor dos av Yessi och hennes vänner.

Yessiland på Orsa - Dalarna

NYHET! Nu står världens första Yessiland redo för spännande äventyr på Orsa - Dalarna! Här kan barnen leka i Yessis värld som hon har byggt tillsammans med sin bäste vän Zumzum. Utmana varandra i äventyrsgolf, se magiska shower och sprid massor av campinglycka.

Yessis lekhus på Stensö - Kalmar

I lekhuset på Stensö - Kalmar kan alla små campare busa loss med massor av leksaker och roligt pyssel, eller gosa ner sig med en spännande bok i soffan. Perfekt när campingdagarna behöver lite extra lek och skoj!

Orsa - Dalarna

NYHET! Yessi har spridit sin magiska campinglycka och nu kan du följa med in i Yessistuga. Det perfekta boendet för er som vill göra semestern extra minnesvärd!

Råå Vallar - Helsingborg

I Yessi Lodge bor hela familjen skönt och bekvämt med allt som behövs för en härlig semester. Det mysiga sovloftet är dessutom ett perfekt kryp in för dom små!

Orsa - Dalarna

NYHET! Nu kan du boka campingens mysigaste boende, vi pratar förstås om Zumzumtorp! Här har Zumzum surrat in och spridit lite extra campinglycka.

Vill du lära känna Yessi ännu bättre innan din vistelse? Här finns allt du behöver veta!