alt
Orsa_Hansjöstuga Plus
alt
alt

Familjestugor

Stugsemester med hela familjen på över 55 destinationer

Till dig som planerar en härlig semestervecka (eller två), en inga-måsten-weekend eller en övernattning på språng. Du har hittat rätt! Vi har listat ett urval av våra härligaste familjestugor, alla fullt utrustade med kompletta kök och badrum, för en riktigt skön stugsemester. Parkering hittar du alltid direkt utanför dörren tillsammans med naturen, friheten och näst intill oändligt med utflyktsmöjligheter runt stugknuten.  Kom och gå som du vill, åk på spännande utflykter med familjen, häng på campingen och njut av kvalitetstid tillsammans!

Borta bra men hemma bäst – ett utryck varje svensk har slängt sig med åtminstone en gång i livet. Med stugsemester behåller du hemmakänslan men adderar möjligheten att uppleva Sveriges natur när den är som allra vackrast. Och oboy! Här finns det saker att upptäcka. För dig som har en fyrbent vän i familjen – ta med den också! Vi har en hel del husdjursvänliga stugor – kika in här för tips och inspiration.

Varför inte säkra semestern på någon av våra destinationer med sommarens fullspäckade aktivitetsprogram? Vecka 27-32 väntar riktigt roliga dagar med gratis barnklubb, aktiviteter och underhållning för hela familjen, hurra!

Och du, boka din stuga med Flex! Då får du pengarna tillbaka om du ändrar dig fram till kl. 15 dagen före ankomst. Prisvärt, enkelt och bekvämt – som en stugsemester ska vara helt enkelt.

Kolla in några av våra favoriter här:

Mer plats för badkläderna?

Köp till lakan och handdukar för hela sällskapet! När du bokar online får du 15% rabatt.

Spara tid på semestern!

Passa på att köpa till slutstädning när du bokar din stuga. Du får 15% i onlinerabatt!