alt
Boden Bjorknas Kvarnangstuga rum
alt
alt

Familjestugor

Stugsemester med hela familjen på över 50 destinationer

Till dig som planerar en härlig semestervecka (eller två), en inga-måsten-weekend eller en övernattning på språng. Du har hittat rätt! Vi har listat ett urval av våra härligaste familjestugor, alla fullt utrustade med kompletta kök och badrum. Parkering hittar du alltid direkt utanför dörren tillsammans med naturen, friheten och näst intill oändligt med utflyktsmöjligheter runt stugknuten?  Kom och gå som du vill, åk på spännande utflykter med familjen, häng på campingen och njut av kvalitetstid tillsammans!

Borta bra men hemma bäst – ett utryck varje svensk har slängt sig med åtminstone en gång i livet. Med stugsemester behåller du hemmakänslan men adderar möjligheten att uppleva Sveriges natur när den är som allra vackrast. Och oboy! Här finns det saker att upptäcka. För dig som har en fyrbent vän i familjen – ta med den också! Vi har en hel del husdjursvänliga stugor – kika in här för tips och inspiration.

Och du, boka din stuga med Flex! Då får du pengarna tillbaka om du ändrar dig fram till kl. 15 dagen före ankomst. Prisvärt, enkelt och bekvämt – som en semester ska vara helt enkelt.

Kolla in några av våra favoriter här:

Yessi Lodge

Välkommen till nyöppnade Yessi Lodge. Här bor ni skönt och bekvämt med allt som behövs för både stora och små. Lyckodjuret Yessi bor i skogen intill campingen men har stannat till en natt på Lodgerna och lämnat spår efter sig i alla rum.

Trollhöjdstuga

Stugorna i Trollhöjden ligger högt belägna med den sagolika naturen inpå knuten och här finns massor av skoj att upptäcka för barnen.

Kattvikstuga Plus

Ombonade och fina stugor för den lite större familjen som söker komfort under semestern. Stugorna är 34 kvm stora och rymmer sex personer.

Blå Jungfrustuga

Här väntar en mysig semester i charmiga Blå Jungfrustugan på 30 kvm belägen med kort promenad ner till havet.

Skagerackstugan

Trevlig och ljus stuga på 25 kvm, med totalt fyra bäddar.

Nickstastuga

Välkommen till en modern stuga som rymmer upp till fyra personer.

Strandbyn

I Strandbyn bor du på campingens bästa läge helt intill vattnet. Ett perfekt boende for er som vill uppleva det bästa av Kungshamn och Smögen. Stugorna är 36 kvm inkl. loft och har totalt sex bäddar.

Västerås Lodge utvändigt

Västerås Lodge

Här är ett perfekt val för det större sällkapet eller för dig som föredrar extra utrymme.

Stensöstuga

Våra nybyggda Stensöstugor på 45 kvm med delvis utsikt över vattnet. I stugan får upp till sex personer plats att njuta av semestern.

Vänerstuga

Härlig och modern stuga med plats för upp till sex personer på 36 kvm.

Bredsandstuga

Vill du bo i en av de större stugorna? Då är bredsandstugan ett bra val för dig, det är nämligen destinationens största stuga på 25 kmv.

Möruddenstuga Plus

Välkommen till en ljus familjestuga med sex bäddar.

Lugnetstuga

Lugnetstugan är ett bra val för både den lilla och stora familjen. Här bor du på 26 m² med två separata sovrum inredda med våningssäng samt bäddsoffa för två personer.

Storsjöstugan

Storsjöstugan är en mysig självhushållsstuga i ljusa färger och med 4 bäddar.

Helsingborg Lodge

Helsingborg Lodge är alternativet för dig som vill bo skönt och bekvämt. Lodgerna har fyra ordinarie bäddar varav två stycken i enkelsängar i sovrum på bottenvåning och två enkelsängar på sovloftet.

Bjorkangsstuga utvändigt

Björkängsstuga

Våra fyra Björkängsstugor är fördelade på 28 kvadratmeter med plats för upp till sex personer.