Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Badparadiset på den skånska östkusten

Badparadiset på den skånska östkusten

Badparadiset på den skånska östkusten

Camping

På First Camp Åhus – Kristianstad kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 4 stycken servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. 

När du bokar boende på vår camping i Kristianstad så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Intresserad av säsongplats? Läs mer här.

Campingtomt

Campingtomt

Campingtomt i Åhus Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god...

Campingtomt i Åhus Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för...

Campingtomt i Åhus

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen. Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

Campingtomt med el – max 6, 7, 8 eller 9 meter

Våra campingtomter med el finns i flera storlekar med uppställning på gräs och ligger utspridda över campingområdet. Från samtliga tomter är det alltid nära till servicehus och campingens reception som är belägen i mitten av området. Välj din plats från kartan när du bokar och välj själv vad du vill ha nära till.

Campingtomt med el och VA – max 7 eller 9 meter

Våra campingtomter med el och vatten finns i två olika storlekar med uppställning på gräs och ligger utspridda över campingområdet. Från samtliga tomter är det alltid nära till servicehus och campingens reception som är belägen i mitten av området. Välj din plats från kartan när du bokar och välj själv vad du vill ha nära till.

Husbil

Husbil

Campar du med husbil är du välkommen att välja mellan våra husbilsplatser mitt på campingen där du ställer upp på hårdlagd yta eller våra campingtomter på gräsunderlag som ligger på tre olika områden. Husbilsplats med el – max 9...

Campar du med husbil är du välkommen att välja mellan våra husbilsplatser mitt på campingen där du ställer upp...

Campar du med husbil är du välkommen att välja mellan våra husbilsplatser mitt på campingen där du ställer upp på hårdlagd yta eller våra campingtomter på gräsunderlag som ligger på tre olika områden.

Husbilsplats med el – max 9 eller 11 meter

Här står du på en asfalterad yta med en trevlig uteplats intill som är belägen på hälften hårdlagd yta och hälften gräs. Här blir husbilsplatserna extra mysiga med den trevliga thujahäcken som markerar upp platserna. Husbilsplatserna ligger i mitten av campingplatsen och har nära till bland annat reception, butik och servicehus. På husbilsområdet finns även en tömningsstation. Välj just din specifika plats från kartan när du bokar.

Tält

Tält

På campingen finns tältplatser utan el med plats för en bil eller motorcykel. Här har du tillgång till servicehus.

På campingen finns tältplatser utan el med plats för en bil eller motorcykel. Här har du tillgång till servicehus.

På campingen finns tältplatser utan el med plats för en bil eller motorcykel. Här har du tillgång till servicehus.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Tips – Upplev Skånes alla musterier

Läs mer

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer