Arcusbadet - First Camp Hoppa till innehåll
Vuxen 85krBarn 55kr

Upplev äventyret på Arcusbadet

Arcusbadet har länge varit ett populärt resmål på sommaren för badsugna Lulebor och semesterfirare. Det tempererade poolområdet på campingen är ett populärt och häftigt äventyrsbad med tre olika pooler, rutschbanor, vågmaskin, barnpool, lekutrustning, volleybollnät samt gameroom. Här spenderar barnfamiljen gärna flera timmar per dag med skratt och lek.

Arcusbadet ingår inte i boendepriset men som boende gäst har ni naturligtvis ett extra förmånligt pris, säg till i entén så hjälper vi dig. Äventyrsbadet ligger bara några hundra meter från stugbyn och campingområdet. Här finns även en grill och en kiosk fylld med godis, snacks, dryck och naturligtvis glass i mängder.

Vi vill att vårat bad ska vara en säker plats att vistas på för alla besökare. Därför måste barn under 12 år samt icke simkunniga alltid ha målsman eller annan simkunnig vuxen med sig under vistelsen vid poolområdet. Kom ihåg att alla blöjbarn måste ha badblöja på sig under besöket hos oss. Vid eventuella olyckor tvingas vi stänga badet, därav är det obligatoriskt för små barn att använda badblöja. Badblöjor finns att köpa i Arcusbadets kiosk.

Vi förbehåller oss rätten att stänga badet tidigare vid dåligt väder och vid åska samt att stänga badet vid eventuella tekniska fel eller orsaker utöver vår kontroll, utan ersättning till campinggäster.

Pris

Barn upp till 16 år: 55 kr
Vuxen från 16 år: 85 kr
Familj (2 vuxna, 2 barn) 240 kr

Öppettider

Vi öppnar badet igen sommaren 2023, välkomna tillbaka!

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer