First Camp Löttorp - Öland - Solsäkra din semester här du också! Hoppa till innehåll

Semester på vackra Öland

Semester på vackra Öland

Semester på vackra Öland

First Camp Löttorp – Öland

 • Bokningen av stugor för 2023 kommer öppnas vid ett senare tillfälle, håll utkik här!

  First Camp Löttorp – Öland är en riktig campingidyll på norra Öland som passar barnfamiljen såväl som husbilsparet och kompisgänget. Här kan du njuta av Ölands vackra natur och lugn, campingen ligger nämligen bara ett stenkast från den långgrunda sandstranden, med naturen som granne. Hit är alla välkomna oavsett om du vill bo i husvagn, husbil, tält eller stuga. Till och med fyrbenta vänner är välkomna hit! 😊 På campingområdet finns flera bekvämligheter som butik, bistro och en lekplats för de små. Här kan du även hyra en cykel för att upptäcka de vackra omgivningarna runt destinationen.

  Här har du aldrig en tråkig stund, det är en sak som är säker. På campingen finns roliga aktiviteter som äventyrsgolf, barnklubb och beachvolleyboll. På sommaren kan du dessutom starta dagen med ett träningspass tillsammans med andra, för att sedan avsluta dagen med sommarunderhållning med sång och dans.

  För dig som älskar kultur och historia finns mängder av sevärdheter att upptäcka på Öland. Ta bilen och besök Borgholm slott, Byrums raukar eller till det sagolika naturreservatet Trollskogen. Vi vill även tipsa om den vackra cykelleden Norra Blomsterrundan som slingrar sig runt Ölands norra del. Packa matsäck, på med cykelhjälmen och njut av vackra landskap och grönskande miljö.

  Några nyheter inför säsongen 2022 är att nya campingplatser kommer att dyka upp bredvid den centrala lekplatsen. Servicehusen kommer även få rejält med kärlek, bland annat med nya tvättmaskiner och torktumlare. Servicehus ett får dessutom ett helt nytt kök med nya kranar och handfat. Och inte nog med det, lekplatsen kommer även renoveras och en hoppkudde flyttar in på området.

  Barnklubb
  barbell Träningsprogram
  Kvällsunderhållning
  pool Pool
  child Barnpool
  Bistro/Restaurang
  shop Butik/Kiosk
  Frukostpåse
  Husdjursvänligt
  Lekplats
  Närmaste strand/bad: 300 m
  location_city Närmaste centrum: 6 km
  Bo 3 nätter, betala för 2! ❄️

  Njut av vintern med skidåkning, naturupplevelser och stugmys! Nu kan du bo 3 nätter i stuga eller hotell, men endast betala för 2. Erbjudandet gäller på ALLA svenska och danska destinationer. Se rabattkoden här!

  Info

  Öppettider
  First Camp Löttorp – Öland har stängt för säsongen och öppnar åter igen våren 2023.

  Destinationen är bemannad
  Personal finns på området under öppettiderna.

  Servicebutik
  Butiken fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

  Åldersgräns
  Vänligen notera att destinationen har en åldersgräns på 25 år mellan 22 – 25 juni 2023. Övriga datum gäller åldersgräns på 18 år.

  Bistro
  På campingen finns vårt restaurangkoncept First Camp Bistro. Bistron öppnar igen sommaren 2023, välkommen tillbaka!

   

   

  Se praktisk info

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Läs mer

  Utflyktsmål på Öland

  Läs mer

  Bli medlem - få mer!

  Läs mer

  Aktiviteter - på First Camp

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

  Laddar karta...

  Laddar

  Lästips för campinglivet

  12 tips på längdskidåkning

  Läs mer

  7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

  Läs mer

  Utflykter att göra i höst

  Läs mer