First Camp Löttorp - Öland - Solsäkra din semester här du också! Hoppa till innehåll

Semester på vackra Öland

Semester på vackra Öland

Semester på vackra Öland

First Camp Löttorp – Öland

 • Hurra! Den 15/2 börjar vi öppna upp bokningen för stugor på Löttorp – Öland. Håll utkik, mer information kommer! 😊

  First Camp Löttorp – Öland är en riktig campingidyll på norra Öland som passar barnfamiljen såväl som husbilsparet och kompisgänget. Här kan du njuta av Ölands vackra natur och lugn, campingen ligger nämligen bara ett stenkast från den vackra sandstranden, med naturen som granne. Hit är alla välkomna oavsett om du vill bo i husvagn, husbil, tält eller stuga. Till och med fyrbenta vänner är välkomna hit! 😊 På campingområdet finns flera bekvämligheter som butik, bistro och en lekplats för de små. Här kan du även hyra en cykel för att upptäcka de vackra omgivningarna runt destinationen.

  Här har du aldrig en tråkig stund, det är en sak som är säker. På campingen finns roliga aktiviteter som äventyrsgolf, barnklubb och padelbana. På sommaren kan du dessutom starta dagen med ett träningspass tillsammans med andra, för att sedan avsluta dagen med sommarunderhållning med sång och dans.

  För dig som älskar kultur och historia finns mängder av sevärdheter att upptäcka på Öland. Ta bilen och besök Borgholm slott, Byrums raukar eller till det sagolika naturreservatet Trollskogen. Vi vill även tipsa om den vackra cykelleden Norra Blomsterrundan som slingrar sig runt Ölands norra del. Packa matsäck, på med cykelhjälmen och njut av vackra landskap och grönskande miljö.

  Barnklubb
  barbell Träningsprogram
  Kvällsunderhållning
  pool Pool
  child Barnpool
  Bistro/Restaurang
  shop Butik/Kiosk
  Frukostpåse
  Husdjursvänligt
  Lekplats
  Närmaste strand/bad: 300 m
  location_city Närmaste centrum: 6 km
  Nyheter på våra destinationer

  Nu händer det spännande saker på våra destinationer. Vi renoverar, förbättrar och piffar upp inför årets stora säsong! Läs om vad som händer på din favoritdestination eller någon du tänkt besöka under året!

  Info

  Öppettider
  First Camp Löttorp – Öland har stängt för säsongen och öppnar igen 8 april 2022.

  Destinationen är bemannad
  Personal finns på området under öppettiderna.

  Servicebutik
  På destinationen finns en servicebutik. Öppnar åter under våren 2022.

  Åldersgräns
  Vänligen notera att destinationen har en åldersgräns på 25 år mellan 23 – 26 juni 2022. Övriga datum gäller åldersgräns på 18 år.

  Bistro
  På campingen finns vårt restaurangkoncept First Camp Bistro. Bistron är stängd för året och öppnar igen under juni 2022.

  Se praktisk info

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Läs mer

  Utflyktsmål på Öland

  Läs mer

  Bli medlem - få mer!

  Läs mer

  Aktiviteter - på First Camp

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

  Laddar karta...

  Laddar

  Lästips för campinglivet

  12 tips på mindre campingar

  Läs mer

  12 tips på längdskidåkning

  Läs mer

  Bucket list inför 2022

  Läs mer