Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Naturskönt smultronställe för en aktiv semester

Naturskönt smultronställe för en aktiv semester

Naturskönt smultronställe för en aktiv semester

Naturskönt smultronställe för en aktiv semester

Naturskönt smultronställe för en aktiv semester

Camping

På First Camp Lugnet – Falun kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 3 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 12.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. 

När du bokar boende på vår camping i Falun så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Intresserad av säsongsplats? Läs mer här.

Campingtomt

Campingtomt

På First Camp Lugnet – Falun erbjuds campingtomter för husvagn, husbil och tält omgivna av lummig grönska. Frihet är att kunna ta med sig sitt eget krypin precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är populära...

På First Camp Lugnet – Falun erbjuds campingtomter för husvagn, husbil och tält omgivna av lummig grönska. Frihet är...

På First Camp Lugnet - Falun erbjuds campingtomter för husvagn, husbil och tält omgivna av lummig grönska. Frihet är att kunna ta med sig sitt eget krypin precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är populära semestermål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. På First Camp Lugnet - Falun finner du våra trevliga campingplatser alldeles nedanför stugbyn. På kartan över området ser du var de olika campingtomterna ligger. Campingplatsen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, ugn och mikrovågsugn. Några av självhushållstugorna är tillgänglighetsanpassade för rörelsehindrade, och så även en del av anläggningens servicehus. På området hittar ni också restaurang, café och frukostservering. De natursköna omgivningarna med många fina promenadstråk gör Lugnet till en mycket hundvänlig camping, så tveka inte att ta mer er kompis. Läs mer om säsongsplatser och anmäl intresse här.

Campingtomt - max 9 meter

Vår lite större version av tomt ligger utspridda över området och har nära till det mesta på destinationen. Dessa campingtomter finns i två versioner, med 16 eller 10 ampere. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Campingtomt - max 7 meter

Dessa campingtomter ligger utspridda över området med närhet till det mesta på destinationen. Dessa campingtomter finns i två versioner, med 16 eller 10 ampere. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Tältplats utan el

Våra trevliga tältplatser är belägna mitt på campingen med närhet till servicehus 2 där alla faciliteter finns representerade. Du har även nära till såväl campingens lekplats som reception och butik på området.

Tält

Tält

På Camping Lugnet erbjuds campingtomter för husvagn, husbil och tält omgivna av lummig grönska. Här finns dessutom två typer av stugor för uthyrning – moderna självhushållsstugor för upp till sex personer samt enklare boende för två personer i lite...

På Camping Lugnet erbjuds campingtomter för husvagn, husbil och tält omgivna av lummig grönska. Här finns dessutom två typer...

På Camping Lugnet erbjuds campingtomter för husvagn, husbil och tält omgivna av lummig grönska. Här finns dessutom två typer av stugor för uthyrning – moderna självhushållsstugor för upp till sex personer samt enklare boende för två personer i lite mindre hytter. Campingplatsen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, ugn och mikrovågsugn. Några av självhushållstugorna är tillgänglighetsanpassade för rörelsehindrade, och så även en del av anläggningens servicehus. På området hittar ni också restaurang, café och frukostservering. De natursköna omgivningarna med många fina promenadstråk gör Lugnet till en mycket hundvänlig camping, så tveka inte att ta mer er kompis.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bästa campingarna på Västkusten

Läs mer

12 tips på mindre campingar

Läs mer

12 tips på längdskidåkning

Läs mer