Ställplats Torekov - 16 platser i vacker miljö - First Camp Sverige Hoppa till innehåll

Upplevelser direkt vid havet på Bjärehalvön

Upplevelser direkt vid havet på Bjärehalvön

Upplevelser direkt vid havet på Bjärehalvön

Upplevelser direkt vid havet på Bjärehalvön

Ställplats Torekov

Välkommen till ställplats Torekov!

Dessa härliga platser är belägna vid campingens infart, precis utanför bommarna. Här passar det perfekt att stanna till om du bara ska vara här lite kort. Asfalterat underlag med gräs på sidorna och tillgång till el finns. Platserna är 15 meter långa och 4 meter breda med plats för ekipage upp till 12 meter. Passa på att ta ett dopp i havet och utforska den vackra naturen runt Torekov när ni är på besök.

In- och utchecking

Incheckning sker i receptionen. Är receptionen stängd när du anländer? Ring 0771-101200 så får du hjälp av vårt Contact Center och kan därefter enkelt hämta ut ditt campingkort i nyckelboxen som finns till vänster om receptionsdörren.

Incheckning: från kl. 12:00.
Utcheckning: senast kl. 11:00.

Bokning och pris

Du bokar och betalar enkelt online eller via telefon. Vänligen observera att drop-in utanför receptionens öppettider endast är möjligt under sommarsäsong.

Pris per dygn: Sök pris i onlinebokningen.

Hitta hit

Flymossavägen 5, 26976 Torekov
Kordinater: 56.43103505518392, 12.642929052392446
Hitta hit

Bo 3 nätter, betala för 2! ❄️

Njut av vintern med skidåkning, naturupplevelser och stugmys! Nu kan du bo 3 nätter i stuga eller hotell, men endast betala för 2. Erbjudandet gäller på ALLA svenska och danska destinationer. Se rabattkoden här!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer