padeltennis grus

Sportiga aktiviteter

Golf, tennis eller skidåkning. Runt Arcus Luleå hittar du flertalet aktiviteter. Sugen på skidåkning i vinter? I vackra Norrland har du som campar på First Camp Arcus-Luleå mängder av vinteraktiviteter att uppleva. Packa med slalomskidorna, snowboarden eller pulkan när ni är iväg på er resa, här finns flera backar som passar hela familjen, både vuxna och barn.

padeltennis grus

tennis och padel

Arcushallen

I Arcushallen, som ligger 100 meter från First Camp Arcus-Luleå, finns massor av roliga aktiviteter.  Aktivitetshallen är en av Europas största anläggningar för inomhusaktiviteter. Perfekt för de dagar när vädret på campingen inte riktigt lever upp till förväntningarna. Tennis och paddeltennis Strax intill Arcushallens ligger Luleå Tennishall. Tennishallen är öppen året runt, men för att kunna.

Webbsida: Arcushallen


GOLF

Spela golf i Luleå

I området kring campingen är det inte långt till golfbanorna. När du bor på First Camp Arcus-Luleå kan du bland annat besöka Sveriges nordligaste 27-hålsbana på Luleå Golfklubb. Golf och camping är en perfekt kombination och på golfbanorna så här långt norr ut kan du spela golf hela dygnet på sommaren. Golfklubben har även 9-håliga park-, skogs- och linkbanor. Prata med vår personal i receptionen så får du hjälp att boka tid. Du kan även köpa Greenfee av oss på campingen.

Webbsida: Luleå Golf