Hökensås fiske

Upplev en magisk natur längs norrlandskusten

På First Camp Arcus-Luleå kan du bo året om och uppleva det fantastiska djur- och naturlivet som norrland har att erbjuda, samt finna lugn och ro i vackra omgivningar. På vintern lyser snön upp staden, du kan uppleva norrsken, åka scooter och skidor och på sommaren är det midnattssolens härliga sken som gör att älven glittrar och dagarna känns som att de aldrig tar slut.

 

När du vintercampar kan du även njuta av skärgården på plogade isvägar medan du under sommaren kan åka turbåt till de fina öarna längs kusten och vandra på orörda stränder. Nämnde vi förresten att den norrländska naturen är magisk?

Vandra i den norrländska naturen

På First Camp Arcus-Luleå kan du bo året om och uppleva det fantastiska djur- och naturlivet som norrland har att erbjuda, samt finna lugn och ro i vackra omgivningar. På vintern lyser snön upp staden, du kan uppleva norrsken, åka scooter och skidor och på sommaren är det midnattssolens härliga sken som gör att älven glittrar och dagarna känns som att de aldrig tar slut. När du vintercampar kan du även njuta av skärgården på plogade isvägar medan du under sommaren kan åka turbåt till de fina öarna längs kusten och vandra på orörda stränder. Nämnde vi förresten att den norrländska naturen är magisk?


Aktivitet fiske

Testa din fiskelycka

För fiskaren har First Camp Arcus-Luleå mycket att erbjuda. I närheten av campingen finns allt från fiske i fors och inplanterad fisk i sjö eller lugna vattendrag till havsfiske. Fisket i Luleå och Luleälv är omtyckt och här kan du fiska sik, röding och gädda. Tänk om ni ger er ut på en fisketur och kommer hem med en fångst som ni sedan kan slänga på grillen? Fiskekort till Luleälv och Luleå fiskevårdsområde säljs online. 

Hemsida: Köp fiskekort här!