Frösön - Östersund

Camping i Östersund

På First Camp Frösön – Östersund kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 4 stycken servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

På First Camp Frösön-Östersund finner du våra trevliga campingplatser alldeles nedanför stugbyn. Vi har speciella områden avsedda för tält och andra för husbil och husvagn. På kartan över området ser du var de olika campingtomterna ligger. Vår destination är miljömärkt, mycket barn- och hundvänlig samt väl tillgänglighetsanpassad för rörelsehindrade. Serviceutrymmena är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin och torktumlare. Här finns flertalet grillplatser och under sommarsäsongen finns även en kiosk/butik där ni kan köpa en kall dricka eller varför inte en glass?

 

När du bokar boende på vår camping i Östersund så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt

På vår camping på Frösön i Östersund finns flera olika campingtomter bland annat beroende på storleken på ditt ekipage och om du vill ha tomt med eller utan el. Vi har även vissa tomter med hårdlagd yta (grus).

Campingtomt med el - max 12 meter

Våra trevliga campingtomter med el är belägna alldeles nedanför stugbyn och ligger utspridda över campingområdet. Varje tomt har uppställning på gräs. Välj din plats från kartan i bokningen för att säkra din specifika plats. Platserna 10–11, 20–21, 30–31 och 40–41 har grusunderlag och är de enda platserna på området som inte lutar. Resterande platser ligger i en backe och har gräsunderlag.

Campingtomt utan el - max 7 meter

Våra campingtomter utan el är belägna mitt på campingområdet. Alla platser har uppställning på gräs. Nära till såväl servicehus som grillplats.


Husbil

Kommer du med husbilen så är lugna och harmoniska Frösön helt rätt för dig, På campingen finns ett par husbilsplatser med hårdlagd yta och el samt på gräsytor. Vissa av platserna bjuder dessutom in till riktigt fin utsikt. Observera att några av platserna står på något lutande gräsytor.


Tält

På campingen finns flera tältområden med plats utan el. Perfekt för dig som vill kunna välja vad eller vem du vill ha som granne!


Säsongsplats

Vi har öppnat upp nya säsongsplatser på Frösön. Välkommen att uppleva lugnet och njut av ditt eget krypin på vår campingplats.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!