Stora, uppmärkta platser med ström för husbil, husvagn, tältvagn eller tält

Över 200 platser fördelade på olika områden, några med bara gräs och andra med gräs och grus. Du kan boka en ospecificerad plats på ett valt område, antingen online på den här sidan eller genom att mejla eller ringa till oss. I närområdet finns många fina utflyktsmål och vandringsleder. Det är gångavstånd till restauranger, Lunde slussar, buss- och tågförbindelser samt butikerna i Lunde centrum.

Campingtomt

På campingområdet finns olika campingtomter beroende på vilken storlek på ekipage du har samt om du önskar el och vatten.

Campingtomt utan el – maxlängd 11 meter
Trevliga campingtomter utan el för dig med husvagn. Dessa platser lämpar sig bäst för husvagnar med en maxlängd på 11 meter. Välj din specifika tomt från kartan när du bokar. 

Campingtomt med el – maxlängd 10 meter eller 12 meter
Campingtomt med el, plats för ekipage upp till 10 meter eller 12 meter. Önskar du att boka en specifik plats så behöver du välja platsen på kartan när du bokar online.

Campingtomt med el & V - Max 10 meter eller 11 meter
Campingtomt med el och vatten med plats för ekipage upp till 10 eller 11 meter. Önskar du att boka en specifik plats så behöver du välja platsen på kartan när du bokar online.

Campingtomt med el & VA - Max 10 meter eller 12 meter
Campingtomt med el, vatten och avlopp med plats för ekipage upp till 10 eller 12 meter. Önskar du att boka en specifik plats så behöver du välja platsen på kartan när du bokar online.


Tält

Tälttomt med el
Lunde - Telemark erbjuder trevliga platser med el som passar perfekt för dig med tält! På campingplatsen finns alla faciliteter du kan tänkas behöva i servicehusen på området.


Husbil

Husbilsplats med el & VA– max 12 meter
För dig som kommer med husbil finns flera trevliga platser att välja bland. Dessa platser är speciellt avsedda för husbilsgäster. Samtliga med tillgång till vatten och avlopp.


Servicehus

På område A finns en servicebyggnad med toaletter, duschar, flera tillgänglighetsanpassade duschrum, ett kök och en CamperClean tömningsstation. En servicevagn med toalett finns på S-området. På B-området hittar du ytterligare en servicebyggnad med toaletter och diskmöjligheter.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.