Spela golf i Malmö

Golf är som bäst i Skåne, och inom 15 km från campingen i Sibbarp finns två bra banor att spela på, Malmö Burlöv Golfklubb och Hinton Golf Club.

 

Malmö Golfklubb är belägen i ett gammalt natur- och kulturlandskap och består av 27-hål. Banan är belägen nära staden i fint natur- och parklandskap. Banan är belägen endast 12 km från campingen så att du lätt kan svänga förbi för en eftermiddag. Vid de första 9 hålen rinner Sege å igenom och sätter sin prägel på banan. Till 27-hålsanläggningen finns även en korthålsbana med 6 hål och övningsområden.

 

På Hinton Golf Club består av tre banor, Sofiedal, Rönnebäck och Kvarnby. Sofiedal är med sina rundade kullar, oslagbara utsikt över nejden och de grönaste och tätaste fairways som går att uppbringa en trevlig bana. Greenerna är en av de snabbaste i Sverige enligt klubben. Kvarnby ligger ca 5 km från Malmö centrum. Kuperad och omväxlande 18-håls parkbana. Här finns även övningsområde och drivingrange. Rönnebäck ligger i ett omväxlande landskap och påminner något om skottska hedbanor på 5 av hålen, resterande är av parkkaraktär.

 

Malmö Burlöv Golfklubb

Hinton Golf Club