Skara Sommarland camping

Boka camping på Skara Sommarland

Ah, campinglivet! Oavsett om du är här för fartfyllda vattenäventyr eller vill ta det lugnt på torra land har vi flera olika typer av campingmöjligheter. Här kan du välja att bo i en husbil, husvagn eller tält alldeles intill Skara Sommarland.

 

Eftersom Skara erbjuder mängder med aktiviteter och upplevelser hinner man sällan klämma in allt på en dag. När hela familjen springer runt bland vattenattraktioner, karuseller och mängder med skojiga aktiviteter behöver man ibland pusta ut också för att samla energi till nya härliga upplevelser. Kanske vill du svänga förbi Skaras mysiga centrum för en fika och lite shopping eller bege dig ut i naturen på någon vandringsled.

 

Som du märker finns det många anledningar att boka en plats på First Camp – Skara Sommarland. Hur vill du campa?

Camping

På First Camp - Skara Sommarland finns flera olika campingtomter beroende på storleken på ditt ekipage och hur du reser. Unikt för destinationen är det även finns busstomter för dig som reser med buss. Allt boende hos oss bokas med entré till Skara Sommarland. Du väljer enkelt hur många personer som ska ha inträde i onlinebokningen.

Campingtomt med el – max 8-10 meter

Campingtomt för dig som behöver tillgång till el under din vistelse. Tomterna är på gräsyta och har varierande storlek för dig med ekipage på max 8 till 10 meter. Tomterna är försedda med elstolpar och har enfassystem med CEE-uttag. De är avsäkrade med 10 A vilket vid 230 V tillåter uttagen effekt på 2300W. Platsen är tillåten att boka för dig med husvagn, husbil eller tält.

Campingtomt utan el – max 7 meter

Denna campingtomt är för dig som inte är beroende av el under din vistelse. Tomten har en rymlig yta på gräs där du med ekipage på max 7 meter får stå med husvagn, husbil eller tält.

Campingtomt extra bred med el – max 8-10 meter

En extra bred campingtomt för dig som föredrar mer plats, dessa platser är nämligen bredare än våra vanliga campingtomter på området. Tomterna är försedda med elstolpar och har enfassystem med CEE-uttag. De är avsäkrade med 10 A vilket vid 230 V tillåter uttagen effekt på 2300W. Platsen är tillåten att boka för dig med husvagn, husbil eller tält och är placerade på gräsyta.

Busstomt med el – max 12 meter

Unikt på vår destination är att vi har platser speciellt avsedda för dig med buss. Tomten är generöst tilltagen och försedd med el. Underlaget är grusat för att passa optimalt för tyngre fordon. Samtliga elstolpar på vår camping har enfassystem och är försedda med CEE-uttag. De är avsäkrade med 10 A vilket vid 230 V tillåter uttagen effekt på 2300W.